Εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνει το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού (Video)

Εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνει το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού (Video)
Φωτογραφία: youtube.com

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημιούργησε το ισπανικό MetaBallStudios αποτυπώνεται το βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο του Τιτανικού και το οποίο προσπάθησε να προσεγγίσει το βαθυσκάφος Titan, του οποίου τα ίχνη αγνοούνται από την Κυριακή.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι ζάμπλουτοι επιβαίνοντες του υποβρυχίου Titan – Πλήρωσαν 250.000 δολάρια ο καθένας (Photos)

Συγκεκριμένα τα εντυπωσιακά γραφικά του βίντεο πραγματοποιούν συγκρίσεις με εμβληματικά μνημεία της ανθρωπότητας ώστε να γίνει καλύτερα αντιληπτό το βάθος στον Ατλαντικό ωκεανό που πραγματοποιούνται έρευνες.

Η σύγκριση γίνεται με τον Πύργο του Άιφελ, το Άγαλμα της Ελευθερίας και το Μπουρτζ Χαλίφα που είναι το ψηλότερο κτίριο του κόσμου. Τα εμβληματικά μνημεία φαίνονται μικροσκοπικά μπροστά στο βάθος που βρίσκεται το ναυάγιο Τιτανικού στα 3.700 μ.

Διαβάστε επίσης: Το καλύτερο και το χειρότερο σενάριο για την τύχη του υποβρυχίου Titan – Οι ζάμπλουτοι επιβαίνοντες (Photos)

Το Άγαλμα της Ελευθερίας έχει ύψος 106 μέτρα, ο Πύργος του Άιφελ 316 μέτρα και το Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ 411 μέτρα. Ακόμα και το ψηλότερο κτίριο του κόσμου το Μπουρτζ Χαλίφα (ύψος 675 μ.) φαίνεται μικροσκοπικό μπροστά στο τεράστιο βάθος.

Το ίδιο μέσο με άλλο βίντεο μεσω εντυπωσιακών γραφικών, αποτυπώνει πολλά ναυάγια ανάλογα με το βάθος στο οποίο υπολογίζεται ότι βρίσκονται.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter