Ενωμένοι σαν γροθιά

Ενωμένοι σαν γροθιά

Δεν ήταν τυχαία η αναφορά στην ενότητα που έκανε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής της ΑΕΚ κάλεσε τους φιλάθλους να συνειδητοποιήσουν ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές μάχονται για κοινό σκοπό και συνεπώς κάθε αποδοκιμασία μπορεί να αποβεί αρνητική για την ομάδα.

Κατά τη διάρκεια του ντέρμπι υπήρξε κι ένα ενδεικτικό στιγμιότυπο με τον Μοράν, ο οποίος όταν μπήκε στο ματς χρειάστηκε κάποια λεπτά για να εγκλιματιστεί, κάτι απολύτως λογικό αφού ήταν εδώ και καιρό «στον πάγκο». Ο κόσμος αποδοκίμασε μια λάθος επαφή του κι εκεί ο Ουζουνίδης κόντεψε… να μπει μέσα στο γήπεδο χειροκροτώντας τον με ένταση και φωνάζοντας «δεν πειράζει, πάμε, vamos», ώστε να μην επηρεαστεί ο παίκτης.

Στα αποδυτήρια το ενδιαφέρον στράφηκε σ΄έναν άλλον παίκτη που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν και… έκλεψε καρδιές. Όλοι έπεσαν πάνω στον Λούκας Μπογέ να τον ρωτήσουν αν αισθάνθηκε κάτι, αν πόνεσε, αφού προέρχεται από «ύπουλο» τραυματισμό στους κοιλιακούς. Εκείνος, με το πλατύ χαμόγελο ευτυχίας που έχει στα Σπάτα όλο το τελευταίο διάστημα, διαβεβαίωνε ότι είναι μια χαρά και ότι δεν είχε την παραμικρή ενόχληση.

Βέβαια, για τον Αργεντινό θα υπάρξει το επόμενο διάστημα ειδική διαχείριση προκειμένου όλα να γίνουν όπως πρέπει με προοπτική να αυξάνεται συνεχώς ο χρόνος συμμετοχής του, να πάρει χρόνο και με τη Λαμία (εάν γίνει το ματς Κυπέλλου μέσα στη διακοπή) και πολύ σύντομα να είναι 100% έτοιμος. Στόχος και δικός του και της ομάδας, είναι να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα στην πρώτη αναμέτρηση με τη Μπάγερν (23/10) για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Το… «πήγαιν’ελα» των διεθνών

Με πολλούς «αστερίσκους» θα διεξάγονται οι προσεχείς προπονήσεις της ΑΕΚ, λόγω διεθνών υποχρεώσεων των παικτών της. Σήμερα απουσίαζαν από τα Σπάτα οι διεθνείς ανάμεσα στους οποίους και ο Μάριος Οικονόμου, ο οποίος όμως αντικαταστάθηκε στην εθνική ανδρών από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ετσι, από αύριο ο Οικονόμου επιστρέφει στα Σπάτα και ο «Λαμπρό» τίθεται υπό τις οδηγίες του Σκίμπε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Πόνσε, Αλμπάνης, ενώ «οκ» είναι τόσο ο Κλωναρίδης, όσο και ο Γαλανόπουλος (βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ελπίδων) που αποχώρησαν στο β΄ ημίχρονο του αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω μικροπροβλημάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter