Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 την Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League

Επιβλητικός ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-0 την Χαρτς και προκρίθηκε στους ομίλους του Conference League

Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, καθώς ζευγάρωσε τις νίκες του επί της Χαρτς. Στο πρώτο ματς είχε επικρατήσει με 2-1 και σήμερα στην Τούμπα φιλοδώρησε τους Σκωτσέζους με τεσσάρα (4-0).

Ο Δικέφαλος έκανε ότι ήθελε στο ματς και πέτυχε από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, ενώ είχε και δοκάρι στο 13’ με τον Βιεϊρίνια. Ο Τάισον έκανε το 1-0 στο 16’ και ο Τόμας στο 23’ το 2-0. Ο Κωνσταντέλιας στο 57’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 71’ ο Βραζιλιάνος επιθετικός. Προς το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φώναξαν ρυθμικά το όνομα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη.

«Καταφέραμε να κάνουμε μια εξαιρετική δουλειά αυτό το καλοκαίρι. Και όταν μιλάω για δουλειά εννοώ για τεράστια προσπάθεια, θυσία, διάθεση από αυτό το γκρουπ των παικτών. Από την προετοιμασία έως σήμερα. Από εδώ και πέρα ακολουθούν νέα παιχνίδια. Αν δούμε την ατμόσφαιρα τώρα σε σχέση με πέρσι μετά τον αποκλεισμό θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι κάτι παραπάνω από μία πρόκριση. Μας δίνει χρόνο να βελτιωθούμε, να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσκούσκου

Ο Γκιγιέρμο Κουάδρα (Ισπανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Τόμας, Κουλιεράκης Σίμπικ, Σάνκλαντ, Ντέβλιν

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64’ Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64’ Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (81’ Βρακάς), Τάισον (74’ Μοιυργκ), Κωνσταντέλιας, Τόμας Μπράντον (74’ Τζίμας).

Χαρτς (Φρανκ ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον (82’ Οφιά), Ντέβλιν, Μπόις (59’ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ (67’ Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (67’ Λόουρι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter