Επτά χρόνια κάθειρξης στον 28χρονο για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο

Επτά χρόνια κάθειρξης στον 28χρονο για ασέλγεια σε βάρος 4χρονου στο Αγρίνιο
Φωτογραφία: Epiruspost.gr

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η εκδίκαση της υπόθεσης του 28χρονου από το Αγρίνιο, ο οποίος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση σε βάρος τετράχρονου αγοριού, με τον 28χρονο να κρίνεται ένοχος και να καταδικάζεται σε επτά χρόνια κάθειρξης χωρίς αναστολή λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα και της επικινδυνότητας της πράξης για την προστασία της ανηλικότητας του παιδιού ενώ του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος, που είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών από τον περασμένο Νοέμβριο, ελέγχθηκε παράλληλα και για την κατοχή προνογραφικού υλικού, το οποίο ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε όχι στο δικό του laptop αλλά οικείου του προσώπου.

Το κουβάρι της υπόθεσης φέρεται να ξετυλίχθηκε μέσω των ζωγραφιών του ανήλικου ενώ τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου η οποία αναμένεται να δικαστεί τους επόμενους μήνες με την κατηγορία έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Η δίκη διεξάγεται στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων αφού ο κατηγορούμενος επισκέπτονταν το σπίτι όπου διέμενε το 4χρονο αγόρι του οποίου τη φύλαξη είχε αναλάβει η μητέρα του (αναμένετε αν δικαστεί και εκείνη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο) την περίοδο που υπηρετούσε την θητεία του στον στρατό.

Σημειώνεται ότι από την πλευρά του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι κατά το διάστημα, που φέρονταν σύμφωνα με την καταγγελία να ασέλγησε στο 4χρονο αγόρι, δεν είχε πρόσβαση στο σπίτι της οικογένειας του 4χρονου αγοριού.

Διαβάστε επίσης:

Εισαγγελική πρόταση ενοχής για τον ποδοσφαιριστή που κατηγορείται για ασέλγεια 4χρονου στο Αγρίνιο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter