Εθνικός – Ντουναϊβάρος 14-9: Ο «Αυτοκράτορας» της Ευρώπης!

Εθνικός – Ντουναϊβάρος 14-9: Ο «Αυτοκράτορας» της Ευρώπης!

Τα κορίτσια του Εθνικού έγραψαν ιστορία στο ελληνικό πόλο. Επικράτησαν με εμφατικό τρόπο στον 2ο τελικό κόντρα στη Ντουναϊβάρος (14-9), ζευγάρωσαν τις νίκες και πανηγύρισαν την πανάξια κατάκτηση του Len Trophy.

Οι πολίστριες της Αντιγόνης Ρουμπέση έκαναν εκπληκτικό ξεκίνημα στον τελικό. Επαιξαν τρομερή άμυνα και η Τζόνσον ήταν… κέρβερος στο τέρμα, κρατώντας το μηδέν στην εστία της. Από την άλλη, οι παίκτριες του Εθνικού ήταν αποτελεσματικές στην επίθεση και προηγήθηκαν με το «καθαρό» 4-0. Στην συνέχεια έκαναν εξαιρετική διαχείριση στο ματς και έφτασαν με άνεση στην ιστορική νίκη. Πανηγύρισαν την κατάκτηση του Len Trophy, που είναι και το δεύτερο στην ιστορία του συλλόγου, μετά την επιτυχία του 2010 κόντρα στην Χάντι Μανσίσκ από την Ρωσία.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 3-3, 3-2, 3-3

Εθνικός (Αντιγόνη Ρουμπέση): Σωτηρέλη, Ιωάννου 3, Ιωάννα Χαραλαμπίδη 2, Ελληνιάδη 2, Κοντονή 1, Πάρκες 2, Χατζηκυριακάκη, Άλκηστη Μπενέκου 3, Ρακιντζή, Στεφανία Χαραλαμπίδη 1, Ιόλη Μπενέκου, Μπάκοτς, Τζόνσον.

Ντουναϊβάρος (Ατίλα Μίχοκ): Μάτσκο, Ζίλαγκι 3, Σάιμπεν, Γκουρισάτι 2, Χόρβατ, Μαγιού 1, Σάμπο, Γκάρντα 2, Μούσκι 1, Σομογκιβάρι, Παλ, Ζέλακ, Μπούις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter