Euro 2020: Έμεινε «ζωντανή» η Σουηδία, 1-0 την Σλοβακία

Euro 2020: Έμεινε «ζωντανή» η Σουηδία, 1-0 την Σλοβακία

«Ζωντανή» στο κυνήγι της πρόκρισης έμεινε η Σουηδία που νίκησε 1-0 την Σλοβακία στον 5ο όμιλο του Euro 2020 σήμερα (18/6) στην Αγία Πετρούπολη.

Πολύ κακό το ματς στο πρώτο ημίχρονο με την Σλοβακία λίγο καλύτερη από τους Σουηδούς. Όμως οι φάσεις ήταν ελάχιστες και δεν ανησύχησαν τους δύο γκολκίπερ.

Στο β’ μέρος η Σουηδία αποφάσισε να βγει πιο μπροστά αφού δεν την βόλευε η ισοπαλία και απειλούσε μόνο από… αέρος σε κεφαλιές τον Αουγκούνστινσον, Ντάνιελσον και Ισακ, που απείλησε και στο 72’ αλλά το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Ντουμπράβκα. Τελικά η Σουηδία βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 77’ με πέναλτι του Φόρσμπεργκ, σε ανατροπή του Κουάισον από τον Σλοβάκο γκολκίπερ.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελοφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον (88’ Μπένγκτσον), Λάρσον, Όλσον (65’ Κλάεσον), Έκνταλ (88’ Σβένσον), Φόρσμπεργκ (94’ Κραφτ), Μπεργκ (65’ Κουάισον), Ισάκ.

ΣΛΟΒΑΚΙΑ: Ντουμπράβκα, Πέκαρικ (66’ Χαράσλιν), Σάτκα, Σκρίνιαρ, Χούμποτσαν (84’ Χάνκο), Κούτσκα, Χροσόβφσκι (84’ Ντούρις), Κοτσελνίκ, Χάμσικ (77’ Μπένες), Μακ (77’ Βάις), Ντούντα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter