Euroleague: Στραπάτσο του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν

Euroleague: Στραπάτσο του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν

Απογοητευτικός ο Παναθηναϊκός, δύο μέρες μετά τον θρίαμβό του επί της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές, ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ από τη γαλλική Βιλερμπάν με 70-84 και έπεσε στο 2-5. Στο ημίχρονο, οι Γάλλοι προηγήθηκαν με 38-43.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 34-27 στη δεύτερη περίοδο, αλλά ο οίστρος του 24χρονου Κώστα Αντετοκούνμπο (μικρότερου αδελφού του Γιάννη) βοήθησε τους Γάλλους να ορθοποδήσουν.

Στο φινάλε του αγώνα, μετά το 63-65, ο Ελι Οκόμπο πέτυχε 17 από τους τελευταίους 19 πόντους της Βιλερμπάν και την οδήγησε σε δεύτερο συνεχόμενο θρίαμβο, μετά την προχθεσινή νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Ο Οκόμπο πέτυχε 35 πόντους, με 8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 4/4 βολές, ενώ ο Κώστας Αντετοκούνμπο έγραψε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 τάπες σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Ο Ντάριλ Μέικον και ο Ιωάννης Παπαπέτρου πέτυχαν από 16 πόντους για τον Παναθηναϊκό, που δεν προηγήθηκε ούτε μία φορά μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ο Τζέρεμι Έβανς πρόσθεσε 12 και ο Νεμάνια Νέντοβιτς 8. Ο Οκάρο Ουάιτ και ο Γιώργος Παπαγιάννης έβαλαν από 7, ενώ έπαιξαν και οι Πέρι 2, Φέρελ, Σαντ-Ρόος 2.

Οι «πράσινοι» είχαν νικήσει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές με 95-69 την Τετάρτη, ενώ ο Ολυμπιακός κέρδισε τους αγώνες του με Άλμπα (87-83) και Φενέρμπαχτσε (67-65) στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πλέον στην τρίτη θέση με 5-2 μαζί με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου και τη Βιλερμπάν. Η Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα προηγούνται στη βαθμολογία με ρεκόρ 6-1, ενώ η Ρεάλ (5-2) ηττήθηκε από την Ούνιξ στη Ρωσία. Η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στο Μονακό με 97-80, μολονότι προηγήθηκε με 21 πόντους στο α’ ημίχρονο!

Την ερχόμενη εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter