Europa League: Ο Ολυμπιακός έχασε τις ευκαιρίες και η Αϊντραχτ τον τιμώρησε στο φινάλε

Europa League: Ο Ολυμπιακός έχασε τις ευκαιρίες και η Αϊντραχτ τον τιμώρησε στο φινάλε

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει πως όταν μια ομάδα χάνει ευκαιρίες για γκολ στο τέλος το δέχεται, επαληθεύτηκε απόψε {4/11) στο «Καραϊσκάκη». Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, είχε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ αλλά τις έχασε και οι Γερμανοί τήρησαν τις παραδόσεις και με γκολ στο 91’ πήραν μεγάλη νίκη με 2-1 στην 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.:

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 13’ να ανοίξει το σκορ με τον Ελ Αραμπί από ωραία προσπάθεια του Ονιεκούρου. Όμως πριν περάσουν 4 λεπτά ο Μπορέ με κάθετη μπαλιά βρήκε τον Καμάντα κι εκείνος μόνος με τον Βατσλίκ πλάσαρε για το 1-1. Το γκολ δεν πτόησε τους «ερυθρολεύκους» που μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για το 2-1 δύο με τον Μ. Καμαρά και μια (την μεγαλύτερη με τον Μασούρα που έσωσε ο Τραπ.

Στο β’ μέρος οι πειραιώτες πίεσαν τους Γερμανούς που δεν μπορούσαν να απειλήσουν τον Βατσλίκ αλλά ο Ονιεκούρου σπατάλησε την πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 57’ με το πλασέ του να φεύγει άουτ. Στο τέλος κι ενώ όλα έδειχναν ότι βαδίζουν οι δύο ομάδες στην ισοπαλία, οι Γερμανοί βρήκαν κενό στην άμυνα της ελληνικής ομάδας και με τον Χάουγκε στο 91’ πήραν τη μεγάλη νίκη.

Ο Λευκορώσος ρέφερι Αλεξέι Κουλμπάκοφ έδειξε κίτρινη κάρτα στον Μπαρκόκ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (88’ Κούντε), Α. Καμαρά,  Μασούρας (82’ Λόπες), Ονιεκούρου (71’ Βαλμπουενά), Ελ Αραμπί (82’ Τικίνιο).

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο (82’ Ιλσάνκερ), Γιάκιτς (78’ Ρόντε), Μπαρκόκ (58’ Λίνγκστρεμ), Κάμαντα, Λάμερς (58’ Τουρέ), Μπορέ (78’ Χάουγκε)

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Βέλγιο, η Φενέρμπαχτσε αιφνιδίασε την Αντβέρπ και την νίκησε με 3-0 με όλα τα γκολ στο πρώτο ημίωρο! Σκόρερ οι Χακάν (8’), Μάγιερ (16’), Μπερίσα (29’).

Η βαθμολογία:

1.Αϊντραχτ 7-3….10

2.Ολυμπιακός 7-6.…..6

3.Φενέρμπαχτσε 6-6……5

4.Αντβέρπ 3-8…..1

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter