Έβρος: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο στο τελωνείο των Κήπων

Έβρος: Προφυλακίστηκε ο 33χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 57χρονο στο τελωνείο των Κήπων

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του του ενώπιον του ανακριτή ο 33χρονος, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έναν 57χρονο κάτοικο του Δήμου Αλεξανδρούπολης. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή μετά από τριήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ.

Όλα έγιναν όταν ο 57χρονος κατά την αναμονή του για έλεγχο και ενώ είχε εξέλθει του οχήματός του διαπληκτίστηκε με τον 33χρονο, ο οποίος επρόκειτο να πραγματοποιήσει έξοδο από τη χώρα .

Κατά τη διάρκεια της έντασης ο 33χρονος τον παρέσυρε με το αυτοκίνητό του προκαλώντας του βαριές σωματικές βλάβες. Σημειώνεται ότι ο 33χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο.

Σε δηλώσεις του, μέσω της συνηγόρου υπεράσπισης, ζήτησε συγγνώμη λέγοντας πως τελούσε υπό πλήρη σύγχυση ενώ δεν θυμάται τι ακριβώς έγινε.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύζυγος του 33χρονου και τα τέσσερα παιδιά του, βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην Τουρκία. Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου αγρότη στις 5.30 το απόγευμα στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου Αλεξανδρούπολης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter