Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο που τίμησε και το ΕΑΜ!

 Έξαλλος ο Πορτοσάλτε με τον Δήμαρχο Σίμο Ρούσσο που τίμησε και το ΕΑΜ!

Ο Άρης Πορτοσάλτε «πήρε τα’ όπλο του», και έκανε αντάρτικο στο ΣΚΑΪ με αφορμή τον δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Ο λόγος γιατί έπαιξαν και το εμβατήριο του ΕΑΜ και αναρτήθηκε αντιπολεμικό πανό από την Ένωση Γονέων Χαλανδρίου. Το πανό έγραφε μάλιστα: «Κάντε ησυχία όταν τα παιδιά κοιμούνται, όχι όταν τα σκοτώνουν».

«Κάνετε ορισμένοι σαν τους Χαλανδριώτες. Ενοχλήθηκαν λέει, που έγινε η παρέλαση με το ΕΑΜ. Δεν ψήφισαν ΑΝΤΑΡΣΥΑ;», είπε στην αρχή ο Άρης Πορτοσάλτε για να συμπληρώσει:

«Οι αστοί ψήφισαν τον δήμαρχο; Ε, ωραία τελείωσε! Αφού τον ψηφίσατε θα κάνει ότι γουστάρει».

Βέβαια το ότι οι «αστοί» μπορεί να ξέρουν και ιστορία και να την τιμούν δεν έχει προφανώς καμία αξία για τον Άρη Πορτοσάλτε.  Επίσης δεν έχει καταλάβει πως ο αριστερός δεν σημαίνει ούτε αγράμματος, ούτε φτωχός, ούτε ανιστόρητος!

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Οικονόμου του αντέτεινε, παίζοντας το παιχνίδι των ισορροπιών πως «ο άνθρωπος είναι καλός δήμαρχος. Από εκεί ξεκινάμε. Για να τον ψηφίζει ο λαός κάτι ξέρει».

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως σκέφτηκε και το ενδεχόμενο να στηρίζει και τους Παλαιστινίους:

«Θα έχει την παλαιστινιακή σημαία πάνω στο κοντάρι, θα έχει τους ύμνους του ΕΑΜ και θα κάνει παρέλαση το ’40 με το ΕΑΜ», είπε χωρίς να κάνει κανένα διαχωρισμό μεταξύ αμάχων Παλαιστινίων και Χαμάς.

«Δεν είμαστε με τους λαούς;» ανέφερε ο Δημήτρης Οικονόμου και ο Άρης Πορτοσάλτε απάντησε: «Με τον άνθρωπο είστε».

Με τον Άκη Παυλόπουλο να λέει πως ο δήμαρχος είναι με τους αμάχους, όχι με την Χαμάς.

«Ο λαός ψηφίζει, ο λαός αποφασίζει» προσέθεσε η Ματίνα Παγώνη που ήταν στο πάνελ.

Πάντως ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Πορτοσάλτε πως η Δεξιά δεν έχει κατ’ αποκλειστικότητα την Αστική Τάξη… Αν υπάρχει «Αστική Τάξη» στη χώρα…

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter