Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ

Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ, επικράτησε 2-0 του ΠΑΟΚ
SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ κυριάρχησε στο μεγάλο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, τον οποίο κέρδισε με 2-0 και πλέον βρίσκεται στο -2 από τη κορυφή.

Η Ενωση είχε από το ξεκίνημα του ντέρμπι τον έλεγχο του και στο 12’ είχε δοκάρι με τον Πόνσε. Στο 17’ ο Μάνταλος σέντραρε και ο Πινέδα με κεφαλιά – «ψαράκι» άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις και στο 54’ ο Ελίασον έκανε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρώτη του τελική στο 96’ με τον Σάστρε!

«Είδα τους παίκτες μου να παίζουν όπως έχουν συνηθίσει τον κόσμο. Αξίζαμε τη νίκη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού κάναμε πολύ καλά κάποια πράγματα. Είναι η νοοτροπία μας αυτή να μπαίνουμε και να παίζουμε με διάθεση. Αυτό που θέλουμε είναι να προσπαθούμε να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα.

Ο Μπριχ (Γερμανία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σιμάνσκι, Γαλανόπουλο, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Σάστρε, Τόμας, Τάισον.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Βίντα, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι (82’ Πισάρο), Γιόνσον (64’ Γαλανόπουλος), Πινέδα, Ελίασον (82’ Αμραμπατ), Μάνταλος (64’ Τσούμπερ), Πόνσε (82’ Γκατσίνοβιτς).
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (46’ Σάστρε), Εκόνγκ, Νάσμπεργκ (59’ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (59’ Τάισον), Ζίβκοβιτς, Σαμάτα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter