Ευρωπαϊκά κύπελλα: Στη μάχη της πρόκρισης Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης – Οι ώρες και οι μεταδόσεις των ματς

Ευρωπαϊκά κύπελλα: Στη μάχη της πρόκρισης Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης – Οι ώρες και οι μεταδόσεις των ματς

Ώρα πρόκρισης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη που δίνουν το βράδυ της Πέμπτης τη μάχη για πρόκριση στα πλέι οφ του Europa και του Conference League αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:00 (Cosmote Sport 1) τη βελγική Γκενκ εκτός έδρας και θέλει να υπερασπιστεί το προβάδισμα που απέκτησε από το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Φορτούνη από τα… αποδυτήρια, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του ματς. Η ομάδα του Μαρτίνεθ θα ψάξει ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ ώστε να αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Εάν προκριθούν, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν έχει ανακοινώσει αποστολή για το ματς στο Βέλγιο, από την οποία θα λείψει σίγουρα ο Χουάνγκ που έχει τεθεί εκτός πλάνων, αλλά και οι Σισέ, Κουντέ, Γκ. Ροντρίγκες και Ραντζέλοβιτς που είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν των υπηρεσιών του μέσου Χάινεν.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:30 (NovaSports Prime) στην Τούμπα την κροατική Χάιντουκ και θέλει μόνο νίκη ώστε να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa Conference League. Η ομάδα του Λουτσέσκου έμεινε όρθια στο πρώτο ματς αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία (0-0) και έχει σπουδαία ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τη δύναμη που προσφέρει η έδρα της. Ο δικέφαλος του Βορρά θα παραταχθεί πλήρης στο αποψινό ματς. Εάν προκριθεί, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ρόζενμποργκ – Χαρτς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Κεντζιόρα, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Οζντόεφ, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Ο Άρης έχει ίσως τη δυσκολότερη αποστολή απόψε (20:00, NovaSports 2), καθώς δοκιμάζεται στη Ρουμανία απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου (όπου αγωνίζεται εκεί λόγω πολέμου), με στόχο να υπερασπιστεί την πολύτιμη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον κόουτς Τόλη Τερζή που δεν υπολογίζει των υπηρεσιών του βασικού τερματοφύλακα Κουέστα, αλλά και στους Μπράμπετς και Σαβέριο, ενώ αντίθετα ο Νταρίντα αναμένεται να βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Άρης θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Europa Conference League τον νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας – Νέφτσι Μπακού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter