Εύβοια: Ξέσπασε ο γιος του ασθενή που τον πήγε ο δήμαρχος στο νοσοκομείο – «Τραγικό να μην πηγαίνει ασθενοφόρο» 

Εύβοια: Ξέσπασε ο γιος του ασθενή που τον πήγε ο δήμαρχος στο νοσοκομείο – «Τραγικό να μην πηγαίνει ασθενοφόρο» 

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ βρίσκεται ο άνδρας από την Εύβοια, τον οποίο μετέφερε με το όχημα του στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Διρφυών – Μεσσαπιών την Πέμπτη καθώς το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί επείγον περιστατικό στην παραλία του Λιμνιώνα.

Την ίδια στιγμή, ο γιος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή κάνει λόγο για «τραγικές» καταστάσεις και γνωστοποιεί την κατάσταση της υγείας του πατέρα του. «Είναι τραγικά, δηλαδή μία ώρα από τη Χαλκίδα και να μην πηγαίνει ασθενοφόρο», δήλωσε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Ασθενοφόρο… αγνοείται ξανά στην Εύβοια: Έπαθε εγκεφαλικό και τον πήγε ο δήμαρχος στο νοσοκομείο (Photos – Video)

Είναι σε καταστολή

«Διασωληνωμένος είναι στην εντατική στη ΜΕΘ (της Χαλκίδας). Είναι πολύ νωρίς για να έχουν νέα. Τον έχουν σε καταστολή εσκεμμένα για να υποστηρίξουν το αναπνευστικό του. Είναι εμπύρετος, έχει κάποιο μικρόβιο που ψάχνουν να βρούνε τι είναι» περιγράφει ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

Ο ίδιος εξήγησε πως ο πατέρας του αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας αλλά δεν περίμενε ποτέ πως στην Εύβοια, αν πάθαινε κάτι, δεν θα έβρισκε διαθέσιμο ασθενοφόρο να τον μεταφέρει: «Το έχει πάθει άλλες δύο φορές αλλά δεν περίμενα τώρα να το πάθει και να το πάθει στην Εύβοια. Από την άλλη, ίσως είμαστε και τυχεροί γιατί αν ήταν στην Αθήνα μόνος του δε θα τον έβρισκε κανείς».

Ο γιος και η ανιψιά του κίνησαν όλες τις διαδικασίες ώστε να μεταφερθεί ο 75χρονος σε νοσοκομείο της Αττικής, κάτι ωστόσο που δεν επέτρεπε η σοβαρότητα της κατάστασης. «Δεν μπορώ να τον δω. Είναι διασωληνωμένος, είναι στη ΜΕΘ» λέει η ανιψιά του.

«Αν είχε παραμείνει στην περιοχή θα είχε φύγει»

«Ήταν από την αρχή κρίσιμα και επικίνδυνα. Αν είχε παραμείνει στην περιοχή θα είχε φύγει», δήλωσε την Παρασκευή ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη, μετά τους δύο θανάτους σε Λέσβο και Εύβοια λόγω υποστελέχωσης, το ΕΚΑΒ δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί το επείγον περιστατικό στην παραλία του Λιμνιώνα στην Εύβοια με αποτέλεσμα να μεταφέρει τον άνθρωπο ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων.

«Μεταφέρω ο ίδιος αυτή την ώρα πρώην παίκτη του Πανιωνίου με εγκεφαλικό επεισόδιο στο κέντρο υγείας Ψαχνών, μαζί με γιατρό της περιοχής», δήλωσε την Πέμπτη στο evima.gr.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter