Φαίη Μπακογιώργου: Έξω φρενών ο πατέρας της με τον Καλλιακμάνη: «Είναι ανάγωγος, τέλος» – Αποχώρησε από εκπομπή (Video)

Φαίη Μπακογιώργου: Έξω φρενών ο πατέρας της με τον Καλλιακμάνη: «Είναι ανάγωγος, τέλος» – Αποχώρησε από εκπομπή (Video)

Την οργισμένη αντίδραση του πατέρα της αδικοχαμένης Φαίης Μπακογιώργου, Νίκο, προκάλεσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης το βράδυ της Τετάρτης.

Η ένταση ανέβηκε στο «κόκκινο» σε βραδινή εκπομπή στο Star με καλεσμένο τον πατέρα της 23χρονης Φαίης, που βρέθηκε νεκρή τυλιγμένη σε μία κουβέρτα στην Κυψέλη, και επίσης τον εκπρόσωπο των αστυνομικών υπαλλήλων, Γιώργο Καλλιακμάνη. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της Φαίης ήταν ο άνθρωπος που ανακίνησε την υπόθεση, που είχε «παγώσει» για έναν χρόνο, καταθέτοντας μήνυση για τον θάνατο του παιδιού του.

«Πώς έγινε με τα παιδιά αυτά. Αυτό το παιδί περνούσε τόσα πράγματα και δεν υπήρχε κάποιος» υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Και τι έκαναν οι αστυνομικοί;» απάντησε η συνήγορος του κ. Μπακογιώργου, Βούλα Δημητριάδη.

Ο Γ. Καλλιακμάνης συνέχισε: «Υπήρχε καταγγελία στην αστυνομία κυρία μου;»

Τότε προσπάθησε να πάρει τον λόγο ο πατέρας της Φαίης λέγοντας: «Για το πού ήμουν. Ήμουν παρών σε όλες τις σκηνές σε διαφορετικά πλαίσια. Ήμουν παρών στα όλα αλλά με είχαν στο φεγγάρι». Ωστόσο, ο κ. Καλλιακμάνης τον διέκοψε ρωτώντας: «Στο μεγάλωμα των παιδιών ήσασταν παρών; Τα εγγόνια σας τα ξέρετε;».

Αυτή η διατύπωση προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα της Φαίης που είπε έξαλλος: «Σταματώ, τέλος. Είναι αναγωγή αυτή. Τέλος. Είναι ανάγωγος».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter