Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Πτυχές της φρίκης που βίωνε η 23χρονη Φαίη, της οποίας το μαρτύριό ολοκληρώθηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο στις 8 Οκτωβρίου 2021 όταν βρέθηκε νεκρή σε μία κουβέρτα κοντά στο σπίτι της στην Κυψέλη, φέρνει στο φως η μήνυση του πατέρα της άτυχης εγκύου, που ήταν ουσιαστικά και ο άνθρωπος που ανακίνησε την υπόθεση, η οποία ήταν «θαμμένη» για έναν χρόνο και οδήγησε στη σύλληψη της αδερφής, της μητέρας αλλά και της σπιτονοικοκυράς.

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

«Επί ένα χρόνο η Υποδιεύθυνση Κυψέλης δεν έκανε τίποτα για την υπόθεση. Στη συνέχεια και αφού καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά τις έρευνες ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έκαναν πραγματικά εξαιρετική δουλειά» σημειώνει στο documentonews.gr, η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου, που κατέθεσε τη μήνυση για λογαριασμό του πατέρα της Φαίης.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη κοπέλα, έγκυος τότε στο τέταρτο παιδί της, επί έναν ολόκληρο μήνα βρισκόταν στο ψυγείο του νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ, στα αζήτητα, ενώ τελικά την έθαψαν ως αγνώστων στοιχείων. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Θαμμένη» επί ένα χρόνο η υπόθεση – Η μήνυση και η έρευνα του Ανθρωποκτονιών

Ζωή – κόλαση

Ο πατέρας εξηγεί πως είχε μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με το παιδί του καθώς ήταν απόφασή της να εγκατασταθεί στο σπίτι της μηνυόμενης και εκείνος διατηρούσε επιφυλάξεις για τα κίνητρά και τον σκοπό της φιλοξενίας. Αφού διατυπώνει πως είχε αμφιβολίες για την αιτία θανάτου της Φαίης καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας για να αποδοθεί ο θάνατος της σε φυσικά αίτια.

Ωστόσο, ο πατέρας αναφέρεται και σε μαρτυρίες από γείτονες που, όπως είπαν, άκουγαν συστηματικά από τον φωταγωγό να βρίζουν τη και να τη χτυπούν όπως επίσης να ασκούν ψυχολογική σε βάρος της βία, να επαιτεί καθημερινά και να εκδίδεται σε αλλοδαπούς.

Μάλιστα όταν η 23χρονη έμεινε έγκυος η μηνυόμενη την χτυπούσε στην κοιλία με λακτίσματα για να αποβάλλει. Όπως επίσης ότι οι γείτονες έβλεπαν συνέχεια την Φωτεινή με μάτια μαυρισμένα και γρατζουνιές στον λαιμό της ενώ τελευταία την είδαν και κοντοκουρεμένη.

Επισημαίνεται επίσης ότι η νεαρή γυναίκα τρία χρόνια πριν τον θάνατό της κακοποιείτο βάναυσα από την μηνύτρια, η οποία την υποχρέωνε με την άσκηση σωματικής βίας και ξυλοδαρμούς να εκδίδεται σε μεγάλο αριθμό άρρενων υπηκόων του Πακιστάν επί χρήμασι καθώς επίσης να επαιτεί παραδίδοντας καθημερινά όσα αυτή απεκόμιζε στην μηνυόμενη η οποία αποδεδειγμένα την παρακολουθούσε σε απόσταση αναπνοής.

Η Φαίη, σύμφωνα πάντα με τη μήνυση του πατέρα της, δεν αποκάλυπτε το δράμα της από φόβο.

Την ανάγκαζε να πέφτει μπροστά σε διερχόμενα οχήματα

Αίσθηση προκαλεί και ένα ακόμα σημείο στη μήνυση του πατέρα καθώς, όπως τονίζει, την εξανάγκαζε να επιδίδεται σε επικίνδυνες και παράνομες δραστηριότητες, όπως το να πέφτει μπροστά σε διερχόμενα οχήματα, να τραυματίζεται και στην πορεία να διαπραγματεύεται η μηνυόμενη με τους οδηγούς των οχημάτων και προς αποφυγή δικαστικών διενέξεων την καταβολή χρηματικού ποσό ως αποζημίωση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter