Ερωτηματικά για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου (Video)

Ερωτηματικά για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου (Video)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου, που βρέθηκε νεκρή στην Κυψέλη τον Οκτώβριο του 2021. Πτυχές της φρίκης που βίωνε η 23χρονη Φαίη, έφερε στο φως η μήνυση του πατέρα της άτυχης εγκύου, που ήταν ουσιαστικά και ο άνθρωπος που ανακίνησε την υπόθεση, η οποία ήταν «θαμμένη» για έναν χρόνο και οδήγησε στη σύλληψη της αδερφής, της μητέρας αλλά και της σπιτονοικοκυράς.

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Παράλληλα, ερωτηματικά προκαλεί το παρελθόν της της σπιτονοικοκυράς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσω της εκπομπής «Live News», που επικαλείται μαρτυρίες γειτόνων, λένε ότι η γυναίκα παγίδευε ηλικιωμένες, τις οποίες – δήθεν – φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανοι, προβληματικοί και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δικηγόροι αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έδινε συχνά το «παρών» στα δικαστήρια, όπου φαίνεται να αλίευε συνήθως αλλοδαπούς πελάτες για θέματα εικονικών γάμων.

Δείτε επίσης: Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: Έλαβαν προθεσμία για την απολογία τους οι τρεις συλληφθείσες

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες συναντούσε πολλούς άνδρες αλλοδαπούς σε μία συγκεκριμένη καφετέρια στην Πατησίων, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους φέρονται να μεθόδευαν αυτή τη διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων. Σύμφωνα με το Mega, μέσα στον κύκλο αυτών των συναντήσεων, η σπιτονοικοκυρά γνώρισε έναν άντρα από τον οποίο η ίδια μαζί με τη μητέρα και την αδερφή της Φαίης, του ζήτησαν να τους βρει «επειγόντως» σπίτι να νοικιάσουν, δηλώνοντάς του πως είναι συντετριμμένες από τον θάνατό της και πρέπει να στεγαστούν.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter