Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα» – Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενες (Video)

Δολοφονία Φαίης Μπακογιώργου: «Τη σκότωσα επειδή τη μισούσα» – Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενες (Video)

Συγκλονίζει το μαρτύριο που βίωνε η άτυχη Φαίη, η 23χρονη έγκυος που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μία κουβέρτα λίγα μέτρα από το σπίτι της στην Κυψέλη το 2021. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια, ενώ η υπόθεση παρέμεινε «θαμμένη», μπήκαν στο μικροσκόπιο τρία άτομα, τρεις γυναίκες, που οδηγήθηκαν στη φυλακή με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Και οι τρεις εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας.

Μάλιστα, η 23χρονη σημερα κατηγορούμενη αδερφή της Φαίης φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία της αδερφής της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε, επειδή τη μισούσε.

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της – «Την μισούσα»

Οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρείς κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης, πήραν τον δρόμο για τη φυλακή μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας για όσα τους καταλογίζονται για την βάναυση μεταχείριση της Φαίης, τους άγριους ξυλοδαρμούς, την εξώθηση της στην πορνεία, την διακοπή κύησης και τελικά την δολοφονία της.
Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται και στο τέλος της διαδρομής αυτής η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν με βούλευμά τους για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

 

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Ερωτηματικά για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter