Φαίη Μπακογιώργου: Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της – «Την μισούσα»

Φαίη Μπακογιώργου: Ομολόγησε τη δολοφονία η αδερφή της – «Την μισούσα»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην φρικτή υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου. Συγκεκριμένα, στην παραδοχή ότι σκότωσε την ίδια της την αδελφή, προχώρησε η μία εκ των τριών κατηγορουμένων, γιατί όπως φέρεται να είπε στην απολογία της, την μισούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υποστήριξε πως πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και ζήτησε από την ανακρίτρια τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή οι τρείς κατηγορούμενες για τη δολοφονία της Φαίης Μπακογιώργου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι άλλες δυο κατηγορούμενες, η 53χρονη μητέρα και η 56χρονη σπιτονοικοκυρά που φιλοξενούσε την οικογένεια, αρνήθηκαν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Δείτε επίσης: Φαίη Μπακογιώργου: Μαρτυρίες γροθιά στο στομάχι – «Δεν μπορούσε να μιλήσει από το ξύλο» (Video)

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 23χρονης Φαίης δήλωσε τοξικοεξαρτημένη.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρείς κατηγορούμενες, η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της άτυχης Φαίης, πήραν τον δρόμο για τη φυλακή μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους, με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και της 15ης τακτικής ανακρίτριας για όσα τους καταλογίζονται για την βάναυση μεταχείριση της Φαίης, τους άγριους ξυλοδαρμούς, την εξώθηση της στην πορνεία, την διακοπή κύησης και τελικά την δολοφονία της.
Η ανακριτική διαδικασία συνεχίζεται και στο τέλος της διαδρομής αυτής η δικογραφία θα διαβιβαστεί στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο τα μέλη του οποίου θα αποφασίσουν με βούλευμά τους για την παραπομπή ή μη των κατηγορουμένων στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

 

Διαβάστε επίσης: Ο πατέρας της Φαίης έφερε στο φως τη φρίκη: Πορνεία, επαιτεία, ξυλοδαρμοί και πτώση μπροστά σε διερχόμενα ΙΧ

Ερωτηματικά για το παρελθόν της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται για τον θάνατο της Φαίης Μπακογιώργου (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter