Φάμελλος στη Βουλή για Προανακριτική Καραμανλή: «Θα δεχτείτε την πρόταση μας ή θα καλύπτετε τον Καραμανλή;» (Video)

Φάμελλος στη Βουλή για Προανακριτική Καραμανλή: «Θα δεχτείτε την πρόταση μας ή θα καλύπτετε τον Καραμανλή;» (Video)

Ξεκάθαρη απάντηση από τη συμπολίτευση για την πρόταση που παρουσίασε χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για συγκρότηση Προανακριτικής κατά του Κώστα Καραμανλή αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Σας καταθέσαμε μια πρόταση, θα τη δεχτείτε; Θα ανοίξετε την πόρτα να χυθεί φως ή θα καλύπτετε τον κ. Καραμανλή;» ρώτησε απευθυνόμενος στην πλειοψηφία και δεσμεύτηκε πως «δεν θα αφήσουμε το έγκλημα να ξεχαστεί».

Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε την κατηγορία περί συγκάλυψης των ευθυνών της πολύνεκρης τραγωδίας, αποδίδοντας τη σπουδή της κυβέρνησης σε «κομματικά κίνητρα», ενώ διέψευσε τον ισχυρισμό του Κ. Καραμανλή περί μη προειδοποιήσεων για την επικίνδυνη κατάσταση στον σιδηρόδρομο, καθώς θύμισε τις αγωνιώδεις επιστολές και εξώδικα στελεχών των συναρμόδιων οργανισμών και μηχανοδηγών αντίστοιχα.

Επιπλέον, έψεξε τη ΝΔ για τη μη φορολόγηση των υπερκερδών διυλιστηρίων και παραγωγών ρεύματος, ενώ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου με βάση το γεγονός ότι η ανάπτυξη της οικονομίας στηρίζεται σε πήλινα πόδια και «όταν σκάει η φούσκα έρχεται η χρεοκοπία».

«Επικρατεί ανησυχία στην κοινωνία και έλλειμμα κοινωνικής νομιμοποίησης για την κυβέρνηση, Για το λόγο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προτείνει μία άλλη πρόταση προοδευτικής κυβερνητικής διεξόδου. Που εξασφαλίζει και την ευημερία και τη δικαιοσύνη και το κοινωνικό κράτος. Έχετε ήδη απονομιμοποιηθεί…», κατέληξε απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα.

 

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά – Μέχρι τις 5 Απριλίου οι αιτήσεις

Έλενα Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί αλλάξει την πολιτική ατζέντα – Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: «Δεν σκέφτεται ότι οι συνταξιούχοι μπορεί να ψάχνουν δουλειά επειδή είναι μικρές οι συντάξεις τους»

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στην Δικαιοσύνη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter