Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά – Μέχρι τις 5 Απριλίου οι αιτήσεις

Προκριματικές εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά – Μέχρι τις 5 Απριλίου οι αιτήσεις

Αντίστροφα μετρά ο ΣΥΡΙΖΑ για τις προκριματικές εκλογές της 14ης Απριλίου, όπου θα συγκροτηθεί εν πολλοίς το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Από τις εκλογές θα αναδειχθούν 35 υποψήφιοι. Πέντε θα επιλέξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ θα είναι σίγουρα υποψήφιοι οι Έλενα Κουντουρά και Κώστας Αρβανίτης.

Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί 150 ονόματα που θα λάβουν μέρος στις προκριματικές και αναμένονται τα επόμενα άτομα.

Οι εκλογές θα γίνουν και με κάλπη και διαδικτυακά. Όσοι επιλέξουν να ψηφίσουν ηλεκτρονικά πρέπει να μπουν ΕΔΩ και να το δηλώσουν, ώστε να διαχωριστούν από εκείνους που θα ψηφίσουν με τον παραδοσιακό τρόπο.

«Τις επόμενες μέρες θα ενημερωθείς σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής στο email που δήλωσες, γι’ αυτό βεβαιώσου ότι τα έχεις συμπληρώσει σωστά. Υποβολή αιτήσεων μέχρι τις 5 Απριλίου» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο iSYRIZA.

Υπενθυμίζεται ότι και με τους δύο τρόπους θα μπορούν να ψηφίζουν τόσο τα μέλη, όσο και οι φίλοι του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Ακρίτα: Ο Μητσοτάκης προσπαθεί αλλάξει την πολιτική ατζέντα – Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

ΣΥΡΙΖΑ για Μιχαηλίδου: «Δεν σκέφτεται ότι οι συνταξιούχοι μπορεί να ψάχνουν δουλειά επειδή είναι μικρές οι συντάξεις τους»

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: «Αν δεν έχετε τίποτα να κρύψετε, στείλτε τον Κώστα Καραμανλή στην Δικαιοσύνη»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter