Φιλοχουντικό κρεσέντο από βουλευτή των «Σπαρτιατών» (Photos – Video)

Φιλοχουντικό κρεσέντο από βουλευτή των «Σπαρτιατών» (Photos – Video)

Το φασιστικό προφίλ των ακροδεξιών «Σπαρτιατών» κατέδειξε για ακόμη μια φορά ο τηλεοπτικός φακός, καθώς σε συνέντευξη υποψηφίου τους πρόβαλαν μεταξύ άλλων βιβλία με τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο, τον Αδόλφο Χίτλερ, το ναζιστικό σύμβολο με τη σβάστικα και τον Ιωάννη Μεταξά.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος και δικηγόρος Χάρης Κατσιβαρδάς, υποδέχθηκε στο γραφείο του την κάμερα του Alpha και όταν η κουβέντα πήγε στην σκοτεινή περίοδο της δικτατορίας, o ίδιος έσταξε «μέλι» λέγοντας σχετικά με τα βιβλία, ότι εκείνα για τον Γεώργιο Παπαδόπουλο τα έχει γράψει «ένας εξαιρετικός φίλος», και ότι «από επιστημονικής απόψεως υπάρχει μια αντιπαράθεση για την περίοδο εκείνη. Εγώ δεν είμαι ιστορικός και επαΐων επ’ αυτού». «Ο Μεταξάς είπε το «όχι», είναι ένα γεγονός», σημείωσε ο ίδιος.

Σημειώνεται πως στη βιβλιοθήκη του στελέχους του ακροδεξιού μορφώματος εκτός βιβλίων με εμφανώς θετική προδιάθεση υπέρ του επικεφαλής της επάρατης επταετίας, περιλαμβάνονται και βιβλία που αμφισβητούν την ηρωϊκή εξέγερση του Πολυτεχνείου και υμνούν τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά αλλά και τον εθνικιστή Κωσνταντίνο Κατσίφα, συνθέτοντας το γνώριμο «παλμαρέ» που θα περίμενε κανείς από έναν οπαδό της Ακροδεξιάς.

σπαρτιατες, σπαρτιατες βουλη, εκλογες 2023, αποτελεσματα εκλογων 2023, εκλογες ιουνιου

σπαρτιατες, σπαρτιατες βουλη, εκλογες 2023, αποτελεσματα εκλογων 2023, εκλογες ιουνιου

Διαβάστε επίσης:

Πέφτουν οι μάσκες για τους «Σπαρτιάτες» – Το «ευχαριστώ» του αρχηγού τους στον νεοναζί Κασιδιάρη (Video)

Λιάνα Κανέλλη για «Σπαρτιάτες»: «Επώνυμα φασισταριά ανεβαίνουν από τα σ@@@ά στην επιφάνεια»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter