Φουλάρει για τη σωτηρία ο Πανιώνιος, 3-0 τον Παναιτωλικό

Φουλάρει για τη σωτηρία ο Πανιώνιος, 3-0 τον Παναιτωλικό

Δικαίωμα στην ελπίδα απέκτησε ο Πανιώνιος έπειτα από την εμφατική νίκη του 3-0 επί του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη. Με το τρίποντο οι «κυανέρυθροι» άφησαν για πρώτη φορά την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και αν δεν άρχιζαν τη σεζόν με -6, τώρα θα διεκδικούσαν την είσοδό τους στα play offs.

Ο Αραμπούλι στο 16’ ο Άρτσε στο 80’ και ο Εμμανουηλίδης στο 93’ πέτυχαν τα τρία γκολ του Πανιωνίου απέναντι στον ουραγό, πλέον, Παναιτωλικό, ο οποίος έμοιαζε λες και έμεινε στο Αγρίνιο. Και είναι η μοναδική ομάδα που αγνοεί τη νίκη στη Σούπερ Λίγκα. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ είχε και δοκάρι στο 11’.

Εύκολο έργο για τον διαιτητή Σκουλά, ο οποίος πήγε στο VAR για το προβάδισμα του Πανιωνίου έπειτα από διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων. Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μασούρας, Σανιά, Τσιγγάρας, Σανιά, Λιάβας, Αριγίμπι και Ταχάρ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Άρτσε (89’ Τσιλούλης), Μασούρας (87’ Ρέντζας), Παπανικολάου (82’ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ (70’ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μαρσιάλ, Λουσέρο, Τσιγγάρας (61’ Μπαϊροβιτς), Λιάβας, Φυτόπουλος (46’ Ντάλσιο), Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter