Φτερικούδι: Νέο βίντεο από το Μοναστήρι – Κουβαλούσαν κρυφά βαρύ αντικείμενο

Φτερικούδι: Νέο βίντεο από το Μοναστήρι – Κουβαλούσαν κρυφά βαρύ αντικείμενο

Νέο βίντεο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας καταγράφει τα απερίγραπτα πράγματα που συμβαίνουν στη Μονή Αββακούμ στην Κύπρο.

Στο βίντεο απεικονίζεται ένας μοναχός με μια γυναίκα να μεταφέρουν ένα βαρύ αντικείμενο που θυμίζει χρηματοκιβώτιο. Κάποια στιγμή μάλιστα πέφτει στο έδαφος το πανί που ήταν σκεπασμένο και σταματούν για να το βάλουν πάλι πίσω. Διασχίζουν το πλακόστρωτο δίπλα από το εκκλησάκι της Μονής και χάνονται στο βάθος.

Στη συνέχεια φαίνεται να προσεγγίζει το σημείο ένα όχημα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα διακρίνεται το πίσω μέρος του μαύρου οχήματος τύπου βαν το οποίο κινείται στο στενό δρομάκι με την όπισθεν. Το βαν, το οποίο συμπεραίνεται ότι είχε κάνει ανάστροφη, επανεμφανίζεται στις 00:17 να διασχίζει το στενό δρομάκι της Μονής και φτάνει πολύ κοντά στο εκκλησάκι.

Διαβάστε επίσηςΒίντεο σοκ από τη Μονή στο Φτερικούδι: Μοναχός χτυπά γυναίκα με… ζώνη – Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Σημειώνεται ότι πριν δύο ημέρες δημοσιεύθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη Μονή Αββακούμ στο Φτερικούδι της Κύπρου, το οποίο δείχνει μοναχό να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται εναντίον γυναίκας με ζώνη.

Το αποκαλυπτικό βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του καναλιού «ΣΙΓΜΑ» στην Κύπρο. Στο βίντεο καταγράφονται σκηνές από το εξωτερικό της εκκλησίας στις οποίες διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, με μια γυναίκα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter