Γ’ Εθνική: Ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ακύρωση βαθμολογίας

Γ’ Εθνική: Ο Πανδραμαϊκός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο για ακύρωση βαθμολογίας

Ο Πανδραμαϊκός έκανε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητά ακύρωση της βαθμολογίας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ειδικότερα, η ενημέρωση του δραμινού συλλόγου αναφέρει:  «Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι προσέφυγε σήμερα στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, μη αποδεχόμενος την απόφαση της επικυρώσεως του βαθμολογικού πίνακα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. ζητά την εφαρμογή των διατάξεων του αθλητικού νόμου (Αυγενάκη) διατάξεων που σαφέστατα ορίζουν τα κριτήρια εισόδου των αθλητικών σωματείων στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων, νόμο που τις επιταγές του η ΕΠΟ δεν εκτελεί.

Ο Πανδραμαϊκός Α.Ο. τηρεί στο έπακρο τους νόμους του κράτους και περιμένει τα αυτοδίκαια δικαιώματα του, όπως αυτά πηγάζουν από τον Νόμο και την εφαρμογή τους από την Ομοσπονδία μας».

Ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Κώστας Καΐρης σε δήλωση του ανέφερε τα ακόλουθα: «Από τα τέλη του προηγούμενου χρόνου με επιστολές μας είχαμε ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς για την μη εφαρμογή του αθλητικού νόμου και τα αυτοδίκαια δικαιώματα μας που πηγάζουν απ’ αυτόν. Ηρθε πλέον η ώρα να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και στις δικαστικές αίθουσες δεδομένου ότι η ΕΠΟ δείχνει ανήμπορη και αρνητική να εφαρμόσει τα δεδομένα του νόμου του κράτους. Θεωρώ οτι οτιδήποτε άλλο εκτός από την δικαίωση μας θα είναι ανομία».

Δεδομένου ότι η ΕΠΟ έχει καταστήσει σαφές πως δεν εφαρμόζει το νόμο Αυγενάκη, αν η προσφυγή του Πανδραϊκού γίνει αποδεκτή, τότε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα γίνει άνω – κάτω…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter