Γάζα: Σοκαριστικό βίντεο από τον βομβαρδισμό στο νοσοκομείο Αλ Σίφα (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Γάζα: Σοκαριστικό βίντεο από τον βομβαρδισμό στο νοσοκομείο Αλ Σίφα (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σκηνές βγαλμένες από ζοφερές εποχές δείχνει βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επαληθεύτηκε από το Reuters, όπου φαίνεται ένας αριθμός νεκρών και τραυματιών, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, σε περιοχή κοντά στο νοσοκομείο Αλ Σίφα, το οποίο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Γάζας είπε ότι χτυπήθηκε από ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές. Δείτε το βίντεο εδώ (Προσοχή πολύ σκληρές εικόνες)

Δεν υπήρξε κανένα άμεσο σχόλιο του ισραηλινού στρατού για το βίντεο, το οποίο σύμφωνα με ανταποκριτή του Reuters φαίνεται ότι έγινε σε έναν καλυμμένο, υπαίθριο χώρο κοντά στο τμήμα εξωτερικών ιατρείων του νοσοκομείου, όπου κοιμόντουσαν οι εκτοπισμένοι.

Το πρακτορείο ειδήσεων μπόρεσε να επιβεβαιώσει την τοποθεσία από ένα από τα παιδιά που φαίνονται στο βίντεο, ένα κορίτσι με σκούρο παντελόνι και μωβ μπλουζάκι, το οποίο φαίνεται και σε άλλα πλάνα στην είσοδο του νοσοκομείου.

Η εμφάνιση της εισόδου του νοσοκομείου ταίριαζε επίσης με εικόνες αρχείων και η πηγή έχει ανεβάσει αρκετά βίντεο από το νοσοκομείο στο παρελθόν και ήταν γνωστό ότι ήταν εκεί.

Διαβάστε επίσης: Γάζα: Ισραηλινά τανκς περικυκλώνουν τέσσερα νοσοκομεία, σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter