Γεια σου Μπάμπη!

Γεια σου Μπάμπη!

Τιμητής της… δημοσιογραφίας Μαξίμου εμφανίστηκε ο γνωστός βουλευτής της Ν.Δ. Μπάμπης Παπαδημητρίου και υπερασπιστής της «καλής Χρυσής Αυγής», πρώην δημοσιογράφος και στέλεχος του ΣΚΑΪ ο οποίος αποφάσισε από το βήμα της Βουλής να είναι βασιλικότερος του Βασιλέως. Είναι ο ίδιος που προεκλογικά έλεγε πως το νερό είναι φτηνό…

«Δεν θεωρώ  το Documento, δημοσιογραφικό μέσο», επανέλαβε από το βήμα τους Βουλής.

Το να το λέει ο συγκεκριμένος πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας ίσως και να αποτελεί και εύσημο για την εφημερίδα Documento και το documentonews.gr

Προφανώς – γιατί η ομιλία του στη Βουλή ήταν για την εξεταστική επιτροπή για τα κονδύλια από τις λίστες Πέτσα και την εταιρεία opinion poll – ο κ. Παπαδημητρίου θεωρεί δημοσιογραφικά όλα τα υπόλοιπα μέσα που… μάθαμε από τις λίστες Πέτσα!

Ακόμα και τα ανύπαρκτα προφανώς για τον ίδιο, ήταν δημοσιογραφικά!

Προφανώς, αν καθημερινά δεν έχεις είκοσι εμφανίσεις στελεχών και υπουργών της Ν.Δ. δεν μπορείς να θεωρείσαι… δημοσιογράφος. Αν δεν γράφεις για υπέρκομψες δεν είσαι δημοσιογράφος. Το ίδιο αν αποκαλύπτεις σκάνδαλα και κενά στο πόθεν έσχες του πρωθυπουργού, ή αν επιμένεις για το σκάνδαλο Novartis.

Δεν μας εκπλήσσει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου αφού βρίσκεται στη γραμμή Μητσοτάκη πως ό,τι ασκεί κριτική είναι εχθρός.

Εξάλλου το Μαξίμου έπαιρνε τηλέφωνα για να κόψει τη διαφήμιση από το Documento…

Τελικά είναι ευτύχημα που δεν μας θεωρεί «δημοσιογραφία». Το αντίθετο θα ήταν ανησυχητικό για μας και για τον προοδευτικό κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

Του Μπάμπη Παπαδημητρίου ευτυχώς δεν του αρέσει το Documento!

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου θεωρεί πως οι δημοσιογράφοι δέχονται και εκτελούν εντολές…

Γάλλος δημοσιογράφος απαντά στο παραλήρημα του Μπάμπη Παπαδημητρίου κατά της Liberation

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter