Γεωργακόπουλος: «Μόνο κλαυσίγελο προκαλούν τα επινοηθέντα ‘διαμάντια’ της κ. Διαμάντη»

Γεωργακόπουλος: «Μόνο κλαυσίγελο προκαλούν τα επινοηθέντα ‘διαμάντια’ της κ. Διαμάντη»

Αντιδράσεις προκάλεσε στην υπεράσπιση του Νίκου Παππά η κατάθεση της επί 40 ετών γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα, Ευθαλίας Διαμάντη, στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής κατέθεσε μήνυση κατά της κ. Διαμάντη, με τον Ευάγγελο Γεωργακόπουλο, εκ των συνηγόρων του, να χαρακτηρίζει «κακοστημένη προβοκάτσια» την κατάθεση της γραμματέα του επιχειρηματία.

Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγγελου Γεωργακόπουλου:

Τα χθεσινά, οψίμως επινοηθέντα, «διαμάντια» της Ευθαλίας Διαμάντη, επί σαράντα έτη ιδιαιτέρας γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα μόνον κλαυσίγελο θα μπορούσαν να προκαλέσουν, εάν δεν είχαν χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια δημιουργίας μίας κακοστημένης προβοκάτσιας και ενός απεγνωσμένου πολιτικού αντιπερισπασμού για αλλαγή της πολιτικής ατζέντας από τα σκάνδαλα των υποκλοπών, των απευθείας αναθέσεων και των λοιπών υποθέσεων που ταλανίζουν το δημόσιο βίο.

Η κακοήθεια μπορεί να εξηγηθεί, αποκλειστικώς και μόνον από τη στενότατη σχέση της εν λόγω μάρτυρος με τον επί πολλά έτη εργοδότη της, πλην όμως δεν μπορεί να συγχωρεθεί, εάν η ίδια δεν προβεί σε άμεση αποκατάσταση της αλήθειας. Τον λόγο θα έχουν τα Δικαστήρια, η ανοχή σε κακοφτιαγμένα παραμύθια έχει εξαντληθεί.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter