Γερμανός ποδοσφαιριστής δικάζεται για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας

Γερμανός ποδοσφαιριστής δικάζεται για κατοχή και διανομή παιδικής πορνογραφίας

Ο παλαίμαχος Γερμανός αμυντικός, Κρίστοφ Μέτσελντερ, θα δικαστεί στις 29 Απριλίου για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σε έρευνα των γερμανικών αστυνομικών αρχών τον Σεπτέμβριο του 2019 είχε εξαρθρωθεί ολόκληρο κύκλωμα που διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας και μεταξύ άλλων είχε συλληφθεί και ο παλαίμαχος Γερμανός αμυντικός, Κρίστοφ Μέτσελντερ, στον οποίο τον περασμένο Μάιο αποδόθηκε από τον εισαγγελέα του Ντίσελντορφ, η κατηγορία για κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Τα γερμανικά ΜΜΕ έκαναν γνωστό ότι ο 39χρονος παλαίμαχος διεθνής αμυντικός θα δικαστεί στις 29 Απριλίου.

Ο Μέτσελντερ που φόρεσε τις φανέλες των Ντόρτμουντ, Ρεάλ και Σάλκε, εντοπίστηκε μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που του έγινε και κατασχέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής του στον οποίο υπήρχαν 297 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας – και όπως αποκαλύφθηκε τα είχε στείλει και σε τρεις γυναίκες. 

Οι πρώτες έρευνες έγιναν στο Αμβούργο, ωστόσο η υπόθεση στη συνέχεια εκχωρήθηκε στην εισαγγελία του Ντίσελντορφ, τόπος κατοικίας του Μέτσελντερ.

Το τρομερό στην υπόθεση είναι πως ο Μέτσελντερ είχε δημιουργήσει ιδρύματα για την προστασία παιδιών και μετείχε σε καμπάνιες κατά της πορνείας ανηλίκων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter