Γερμανός βουλευτής ζητάει την απέλαση παίκτη της Μπάγερν επειδή τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων

Γερμανός βουλευτής ζητάει την απέλαση παίκτη της Μπάγερν επειδή τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων

Ο Νουσέρ Μαζράουι της Μπάγερν Μονάχου με σχόλιο του τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης και αμέσως ένας Γερμανός βουλευτής του συντηρητικού κόμματος CDU, ο Γιοχάνες Στάινινγκερ, ζήτησε την απέλασή του Μαροκινού μπακ, από τη χώρα!

Συγκεκριμένα, ο Μαζραουί ευχήθηκε νίκη στην Παλαιστίνη με το εξής μήνυμα:

«Θεέ, βοήθησε τους καταπιεσμένους αδελφούς μας στην Παλαιστίνη να πετύχουν τη νίκη. Είθε ο Θεός να δώσει έλεος στους νεκρούς, ο Θεός να θεραπεύσει τους τραυματίες του».

Ο Στάινινγκερ «απάντησε» σχεδόν αμέσως: «Η ομάδα του Κερτ Λαντάουερ (σ.σ. πρόεδρος της ομάδας του Μονάχου κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος), την οποία οι Ναζί αποκαλούσαν “λέσχη των Εβραίων”, δεν πρέπει να το επιτρέπει αυτό. Αγαπητή Μπάγερν, διώξτε τον αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να χρησιμοποιηθούν όλα τα κρατικά μέσα για την απέλασή του από τη Γερμανία».

Όμως ο άσος της Μπάγερν δεν άφησε την απαίτηση του βουλευτή να πέσει κάτω, τονίζοντας τα εξής: «Το θέμα είναι ότι αγωνίζομαι για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη σε αυτόν τον κόσμο. Αυτό σημαίνει ότι θα είμαι πάντα ενάντια σε κάθε είδους τρομοκρατία, μίσος και βία. Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι σκέφτονται το αντίθετο από εμένα και γιατί συσχετίζομαι με ομάδες που καθοδηγούνται από το μίσος. Κάθε μέρα αθώοι άνθρωποι πεθαίνουν από αυτή την τρομερή σύγκρουση που είναι εκτός ελέγχου. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου, συνειδητά ή ασυνείδητα, να προσβάλω ή να πληγώσω κανέναν».
Επισήμως η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη για το θέμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter