Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για γυναικοκτόνο: Θα τον σώσουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει

Γιαννάκος (ΠΟΕΔΗΝ) για γυναικοκτόνο: Θα τον σώσουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» νοσηλεύεται ο 39χρονος γυναικοκτόνος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε θάλαμο του ψυχιατρείου των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται.

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο “Αττικό Νοσοκομείο” και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», ανέφερε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Διαβάστε επίσης – Μητσοτάκης: Κροκοδείλια δάκρυα για τη γυναικοκτονία, «εύσημα» στην ΕΛΑΣ για την «ταχεία έρευνα»

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο», πρόσθεσε.

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.

Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα πεσμένος στο έδαφος και με εμφανή σημάδια στο λαιμό σε κελί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, αφού προσπάθησε να κρεμαστεί.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε τις γάζες που του είχαν βάλει όταν είχε αυτοτραυματιστεί με μαχαίρι, μετά τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter