Το κλασσικό κουλούρι Θεσσαλονίκης είναι το κουλούρι από αλεύρι σίτου και την επικάλυψη από σπόρους σουσαμιού και έχει μεγάλη ιστορία, μιας και πρωτοεμφανίστηκε στη Βυζαντινή εποχή. Η κλασσική συνταγή του είναι αλεύρι σίτου, αλάτι, νερό, σουσάμι και μαγιά. Αυτή όμως, είναι μόνο μία από τις πολλές επιλογές που μπορείς να έχεις.
Σχετικά Θέματα
ΥΓΕΙΑ
Καρκίνος: Πρωτεΐνες του αίματος μπορούν να προειδοποιήσουν χρόνια πριν τη διάγνωση
Σε μια σημαντική ανακάλυψη για τον καρκίνο προχώρησαν οι επιστήμονες, οι οποίοι εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα που θα μπορούσαν να…
15/05/2024, 13:00
ΥΓΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ: Η τεχνολογική επανάσταση της τομογραφίας PET/CT στη διάγνωση και διαχείριση των κακοηθειών
Στη σύγχρονη εποχή, η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας και ειδικά στην ιατρική, σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη ανάγκη για…
15/05/2024, 12:10
ΥΓΕΙΑ
Αυτοάνοσα και αλλεργίες: Ομοιότητες και διαφορές
Οι αλλεργίες και τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι και οι δύο καταστάσεις που προκύπτουν από μια διαταραχή του ανοσοποιητικού συστήματος.
«Στην…
15/05/2024, 10:24
ΕΛΛΑΔΑ
Άυλη Συνταγογράφηση: Είσοδος, ραντεβού και ενεργοποίηση βήμα προς βήμα
Η άυλη συνταγογράφηση είναι μια υπηρεσία της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr. Αν ενεργοποιήσετε την άυλη συνταγογράφηση, θα λαμβάνετε από τον…
14/05/2024, 16:31