Γλυφάδα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το μακελειό – «Φύγε, δεν θέλω να σε σκοτώσω» (Video)

Γλυφάδα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το μακελειό – «Φύγε, δεν θέλω να σε σκοτώσω» (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το μακελειό στη Γλυφάδα. Την ίδια ώρα συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των εργαζομένων στη ναυτιλιακή εταιρεία για τον εφιάλτη που βίωσαν.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε εργαζόμενος, ο 76χρονος του είπε «φύγε, δεν θέλω να σε σκοτώσω» και περιγράφει αναλυτικά τι συνέβη τα λεπτά πριν το μακελειό.

Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων στις Αρχές:

«Εγώ τον ρώτησα τι πάει να κάνει και ο Άρης μου απάντησε ότι σήμερα θα τελειώσουν όλα. Στο μεταξύ όσο μιλούσα με τον Άρη πρόσεξα ότι στο πάνω μέρος του παντελονιού είχε περασμένο πίσω από τη ζώνη ένα όπλο. Δεν ξέρω τι ακριβώς όπλο ήταν αυτό γιατί είδα μόνο τη λαβή του. Εγώ επειδή φοβήθηκα ότι θα γινόταν κάποιο κακό ανέβηκα γρήγορα στο γραφείο του Βλασσάκη και του είπα ότι είχα δει τον Άρη και ότι είχε όπλο μαζί του.

Ο Βλασσάκης στην αρχή μου είπε να φωνάξουμε τον Γ., ο οποίος ήταν απόστρατος αστυνομικός και ήταν παλιά στην Ασφάλεια, αλλά επειδή δεν είχαμε πολύ χρόνο ο Βλασσάκης μου είπε να πάω εγώ να καθυστερήσω τον Άρη και αυτός θα καλούσε την Αστυνομία. Εγώ είχα δει νωρίτερα ότι ο Άρης είχε πάει στο γραφείο της γυναίκας του Βλασσάκη, της κυρίας Δέσποινας και την κλείδωσε μέσα στο γραφείο. Αφού πήρε τα κλειδιά και κατέβηκε στον 2ο όροφο, πέταξε τα κλειδιά στις σκάλες.

Κινήθηκε προς το γραφείο της Μαρίας Καρνέση. Τον πλησίασα με σκοπό να τον ηρεμήσω. Συνέχισε στον διάδρομο και του είπα να σταματήσει. Τότε βλέπω ότι κρατάει ένα όπλο. Εγώ αμέσως του έσπρωξα το χέρι και εκείνος μου είπε “φύγε από τη μέση, έχεις καλή οικογένεια και δεν θέλω να σε σκοτώσω. Θα τελειώσω αυτούς που θέλουν να με διώξουν από το σπίτι”.

Ο Άρης έσκυψε προς τον σάκο που είχε μαζί του και πήρε μια καραμπίνα και την έστρεψε προς το μέρος μου. Εγώ μόλις είδα ότι γύρισε την καραμπίνα προς το μέρος μου έτρεξα και απομακρύνθηκα προς τις σκάλες και κατέβηκα προς την ρεσεψιόν της εταιρείας και καθώς έτρεχα στις σκάλες άκουσα ένα δυνατό «μπαμ» και κατάλαβα ότι ο Άρης είχε πυροβολήσει».

Δείτε επίσης:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter