Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τα τραύματα δείχνουν μίσος», είπε η συνήγορος της οικογένειας της Γεωργίας

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τα τραύματα δείχνουν μίσος», είπε η συνήγορος της οικογένειας της Γεωργίας

«Αυτό που γνωρίζει η οικογένεια από τους ανθρώπους που είδαν τη σορό της είναι ότι τα τραύματα ήταν ιδιαίτερα βαριά και σκληρά. Η δολοφονία της έγινε με ένταση που προσδίδει – φαίνεται ότι υπήρχε μίσος. Αυτό δείχνει η ένταση των τραυμάτων. Είχε καταστραφεί μέχρι και ο αυχενικός σπόνδυλος, πέρα από την τραχηλική χώρα», δήλωσε η συνήγορος της οικογένειας της 41χρονης Γεωργίας, Αριάδνη Νούκα.

Η κ. Νούκα μετέβη τη Δευτέρα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για να παραλάβει τη δικογραφία της υπόθεσης που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Παράλληλα, είπε, σύμφωνα με το thesstoday.gr, ότι το θύμα ήταν συναισθηματικά εξαρτημένο από τον 39χρονο σύντροφό της.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο ο ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο 34χρονος φίλος του που κατηγορούνται για τη στυγερή δολοφονία της πήραν δρόμο για τη φυλακή. Οι δύο άνδρες κρίθηκαν προφυλακιστέοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Tι υποστήριξε ο 39χρονος στον ανακριτή

«Δεν θα ομολογήσω κάτι που δεν έχω κάνει. Η Γεωργία ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχα στον κόσμο» είπε αρχικά ενώπιον του ανακριτή ο 39χρονος που συνεχίζει να αρνείται ότι είχε εμπλοκή στην υπόθεση.

«Εκείνο το βράδυ είχα πάρει χάπια και κοιμόμουν. Προφανώς ο φίλος μου με κάποιον συνεργό διέπραξε το έγκλημα. Στα βίντεο που μου δείχνετε δεν είμαι εγώ. Είναι μάλλον ο συνεργός του φίλου μου» υποστήριξε ακόμη ο σύντροφος της 41χρονης. «Ήθελα να κάνουμε παιδί. Η έκτρωση ήταν απόφαση της Γεωργίας που την αποδέχθηκα» είπε απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ανακριτή.

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Σχεδίαζαν «ψεύτικη ληστεία» στο πατρικό της 41χρονης – Στον εισαγγελέα την Τετάρτη οι δράστες

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε το έγκλημα – Δράστες ο σύντροφος της 41χρονης εγκύου και ο φίλος του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter