Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο δράστης

Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: Προφυλακιστέος ο δράστης
Απολογία στον Ανακριτή του 55χρονου κατηγορούμενου για την δολοφονία της 46χρονης συζύγου στο Κουκάκι, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Προφυλακιστέος έχει κριθεί ο 55χρονος γυναικοκτόνος στο Κουκάκι μετά την παρουσία του ενώπιον του δικαστή.

Συγκεκριμένα τον βαραίνει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία.

Σύμφωνα δε με μαρτυρίες που φαίνεται να έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία ο δράστης είχε και στο παρελθόν απειλήσει το θύμα του. Επομένως διώκεται επιπλέον και για απειλή εις βάρος της συζύγου του.

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ μετέδωσε την πληροφορία πως κατά την απολογία του ο γυναικοκτόνος προέβαλε ως αιτία της εγκληματικής του πράξης την «παθολογική ζήλια», η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήρθε ως αντίδραση στην ανάγκη της γυναίκας του να βάλει τέλος στον γάμο τους.

«Μετάνιωσα! Θόλωσε το μυαλό μου, ψυχολογικά ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση που έχασα τον έλεγχο! Τότε έγινε το κακό και τη χτύπησα! Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελε διαζύγιο και ετοιμαζόταν για διακοπές με το φίλο της. Όταν κατάλαβα τι έκανα αποφάσισα να αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε ο 55χρονος.

«Πήρα τηλέφωνο τον μπατζανάκη μου στη Χαλκίδα, του είπα ότι τη σκότωσα και ότι πάω να δώσω τέλος στη ζωή μου και να προσέχει τα παιδιά μου. Αμέσως μετά πήρα το γιο μου και του είπα ότι έγινε μακελειό και να πάρει την αστυνομία. Μπήκα στο αυτοκίνητο με σκοπό να δώσω τέλος στη ζωή μου», φαίνεται να προσέθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter