Η Άννα Διαμαντοπούλου επιμένει: Το «σκουρόχρωμος» δεν είναι ρατσιστικό (Video)

Η Άννα Διαμαντοπούλου επιμένει: Το «σκουρόχρωμος» δεν είναι ρατσιστικό (Video)

Συνέχεια έδωσε η Άννα Διαμαντοπούλου απαντώντας στα σχόλια ότι το «σκουρόχρωμοι» που χρησιμοποίησε δεν ήταν ρατσιστικός και ήταν όρος. «Εύχομαι να μην γίνει σκουρόχρωμη η Ευρώπη», είχε πει μιλώντας στο 7οετήσιο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών με τίτλο «Η Ελλάδα Μετά», προκαλώντας αντιδράσεις.

«Ο όρος σκουρόχρωμος δεν είναι ρατσιστικός (…) Θα μπορούσα να πω δεν θα ήθελα να έχουν έρθει οι Αφρικανοί στην Ευρώπη», είπε η πρώην υπουργός.

Και όρος να ήταν όπως το «Αφρικανός» είναι ρατσιστικός, θα μπορούσε να της πει κάποιος αφού η κυρία Διαμαντοπούλου δεν το συνδέει με μια σειρά πράξεων και παραλήψεων της «Δύσης» και όχι μόνον που προκαλούν τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη. Δεν αρκεί να λες για μια «ανάπτυξη» της Αφρικής!

Ας της θυμίσει επίσης κάποιος πως πολλοί εξ αυτών που αλλάζουν το… χρώμα της Ευρώπης προέρχονται από χώρες των αποικιοκρατικών δυνάμεων. Εκτός κι αν οι συγκεκριμένοι «σκουρόχρωμοι» δεν αλλάζουν το χρώμα της Ευρώπης.

Μιλώντας στο Kontra η Άννα Διαμαντοπούλου υποστήριξε ότι για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της το πρόβλημα είναι ότι κυρίως από το χώρο της Αριστεράς οι χαρακτηρισμοί είναι εξαιρετικά εύκολοι, αναφέροντας ότι χαρακτήρισαν τον Στέφανο Κασσελάκη, τον πρόεδρο του εξέλεξαν, alt right.

Τώρα πως δικαιολογεί όλα αυτά με την αναφορά στο Στέφανο Κασσελάκη, μόνον η ίδια ξέρει. Εξάλλου είχε εκνευριστεί και με το άδειασμα που της είχε κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης για την περίοδο Σημίτη.

Όπως φαίνεται η Άννα Διαμαντοπούλου έχει ένα γενικό πρόβλημα και με την «Αριστερά», εσκεμμένα αγνοεί τα αίτια της μετανάστευσης.

Διαβάστε επίσης: Η Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Κασσελάκη και υπερασπίζεται το φαγοπότι επί Σημίτη-ΝΔ

Διαβάστε επίσης: Η παρεκτροπή της Άννας Διαμαντοπούλου και το διαζύγιο με τη Δημοκρατία

Διαβάστε επίσης: Η «τυφλή» κυρία Διαμαντοπούλου και η αστυνομική βία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter