Η Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Κασσελάκη και υπερασπίζεται το φαγοπότι επί Σημίτη-ΝΔ

Η Διαμαντοπούλου επιτίθεται στον Κασσελάκη και υπερασπίζεται το φαγοπότι επί Σημίτη-ΝΔ

Έξαλλη εμφανίστηκε η Άννα Διαμαντοπούλου για όσα είπε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης για την περίοδο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που καταχρέωσε τη χώρα.

Βέβαια η Άννα Διαμαντοπούλου δεν απάντησε επί της ουσίας, ότι η περίοδος αυτή ήταν περίοδος της διαπλοκής και της διαφθοράς με πολλά έργα τα οποία ωστόσο υπερχρέωσαν τη χώρα και την οδήγησαν στα μνημόνια (διπλασιασμός του χρέους στην περίοδο Σημίτη και τριπλασιασμός στην περίοδο της ΝΔ).

Διαβάστε επίσης: Κώστας Σημίτης, η «ιερή αγελάδα» της μεταπολίτευσης

Ίσως και να μην θεωρεί τα μνημόνια καταστροφή για τη χώρα αφού την ξεπούλησαν κυρίως στους Ευρωπαίους. Όπως και να’χει η πρόσφατη εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ένωσε τις πολιτικές δυνάμεις που μας έφεραν στα μνημόνια και που τα διαχειρίστηκαν.

Πάντως η κυρία Διαμαντοπούλου δεν είπε τίποτα για το φαγοπότι εκείνης της περιόδου για τη φούσκα του χρηματιστηρίου, τα παιδιά της Siemens και τον Θοδωρή Τσουκάτο και τον Μαντέλη, το πάρτι των εξοπλισμών, τον Άκη Τσιζατζόπουλο και τον Γιάννο Παπαντωνίου και τόσα άλλα όπως το πάρτι των έργων των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε επίσης: Ο Κασσελάκης απαντά με «ιστορία» και οικονομικά δεδομένα στον Παύλο Μαρινάκη για την «περίοδο Σημίτη-ΝΔ»

Γιατί να πει;

Της έφταιξε ο Στέφανος Κασσελάκης που είπε την αλήθεια και στο τέλος μιμήθηκε και τον Άδωνη Γεωργιάδη προβλέποντας το τέλος της Αριστεράς.

Και επειδή δεν είχε να πει τίποτα, έκανε και αντιγραφή της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ.

Τι έγραψε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Facebook:

Αν στην εκδήλωση για τον Κώστα Σημίτη ερχόταν ο Σ. Κασσελάκης
θα ήταν πολιτισμική ανατροπή
αν απλά δεν ερχόταν ήταν αναμενόμενο
το ότι δεν ήρθε και έβρισε χυδαία την διακυβέρνηση ΠΑΣΟΚ επι Σημίτη
δημιουργεί αποστροφή στον κοσμο του κέντρου, αφού πριν έκανε το ίδιο με τον κόσμο
της αριστεράς.Προσεχώς: ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ
Η Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Thanasis Glavinas εξαιρετικη:
«Φαίνεται ότι όχι μόνο δεν είχε κατασταλάξει ιδεολογικά στα 24 του χρόνια, αλλά αγνοεί και την πρόσφατη ιστορία της χώρας. Η προσφορά του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Σημίτη, αναγνωρίζεται, ακόμη και από τους ορκισμένους ιδεολογικούς του αντιπάλους»,
Και εν συνεχεία υπογράμμισε: «Ο πρώην Πρωθυπουργός πρωταγωνίστησε στα μεγάλα έργα υποδομών, που άλλαξαν την εικόνα της χώρας, προώθησε βαθιές μεταρρυθμίσεις στο κοινωνικό κράτος, πέτυχε την ένταξη της Κύπρου στην Ε.Ε. και ενίσχυσε το κράτος δικαίου και τα θεσμικά αντίβαρα με την ίδρυση των ανεξάρτητων αρχών, τις οποίες όψιμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσποιείται πως υπερασπίζεται».
«Επαναλαμβάνοντας τον χυδαίο λαϊκισμό κατά του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Κασσελάκης αποδεικνύει ότι μέντοράς του είναι ο κ. Πολάκης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter