Η αυτόνομη οδήγηση στο BMW Group σήμερα

Η αυτόνομη οδήγηση στο BMW Group σήμερα

Το BMW Group ασχολείται με την υψηλού επιπέδου αυτοματοποιημένη οδήγηση από το 2006 και για το σκοπό αυτό έχει δημιουργήσει μία ελεύθερη πλατφόρμα με ειδικούς επιστήμονες, προμηθευτές και OEM.

Από το 2017, όλες οι σχετικές δραστηριότητες έχουν συγκεντρωθεί στο Campus Αυτόνομης Οδήγησης στο Unterschleissheim, βόρεια του Μονάχου, ενώ στην πρόοδο της τεχνολογίας συνεισφέρει η υποστήριξη των εταίρων.

Η δυνατότητα κλιμάκωσης της τεχνολογίας από το Επίπεδο 2 – 4 παρέχει έναν υψηλό βαθμό ευελιξίας και διασφαλίζει τη μελλοντική της βιωσιμότητα. Το προηγμένο, ευέλικτο λογισμικό που χρησιμοποιείται στο Campus θα επιταχύνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας και θα θέσει νέα πρότυπα στη βιομηχανία.

Σε όλο τον κόσμο, πάνω από το 70% των αυτοκινήτων δοκιμών πειραματίζονται με την τελευταία τεχνολογία. Αυτά συλλέγουν δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση της μηχανικής μάθησης με τεχνητή νοημοσύνη (AI) μέσω προσομοιώσεων και δοκιμών νέων λειτουργιών Επιπέδου 2 – 5 στο δρόμο.

Η γενιά των τεχνολογιών που σήμερα είναι σε εξέλιξη θα εφαρμοστεί στη μαζική παραγωγή ως Επίπεδο αυτοματοποίησης 3 το 2021 στο BMW iNEXT που θα προσφέρει επίσης δυνατότητες Επιπέδου 4 για πιλοτικά προγράμματα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter