Η «δεξιά» της ΝΔ κατηγορεί Μητσοτάκη και Πλεύρη για «ψηφοθηρία μετά κοροϊδίας»

Η «δεξιά» της ΝΔ κατηγορεί Μητσοτάκη και Πλεύρη για «ψηφοθηρία μετά κοροϊδίας»

Στο στόχαστρο της ακροδεξιάς της ΝΔ μπαίνει αυτή τη φορά όχι μόνον η κυβέρνηση Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου αλλά κυρίως ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης με την «τροπολογία κουρελού» που έφερε στη Βουλή όπως αναφέρει άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα antinews.gr που εκφράζει τις απόψεις της.

Υπό τον τίτλο «Πανδημία: Αλλοπρόσαλλοι, τραγικοί χειρισμοί και στο βάθος… νέα λίστα» κατηγορεί την κυβέρνηση πως «εξακολουθεί να κινείται στον αστερισμό της «ανεύθυνο ανέμελης» επικοινωνίας και της πρακτικής του βλέποντας και κάνοντας».

Και συμπληρώνουν:

«Κι ενώ τα προσαρμοσμένα στον εμβολιαστικό μονόδρομο πρωτόκολλα αποδεικνύονται πλέον αναποτελεσματικά έως επικίνδυνα, και τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία δεν μπορούν να αποτρέψουν τις καθημερινές εκατόμβες θυμάτων, η κυβέρνηση των αρίστων εν μέσω φονικού κύματος κορονοϊού στις 22/11/21 κατέφυγε εκ νέου σε λίστες (κατά το πρότυπο της λίστα Πέτσα), «σπρώχνοντας» 4.900.000 ευρώ στα κανάλια για να υποστηρίξει το δικό της αφήγημα με σποτάκια και διαφημίσεις υπέρ του εμβολιασμού!!»

Το άρθρο όπως δημοσιεύθηκε στο antinews.gr:

Πανδημία: Αλλοπρόσαλλοι, τραγικοί χειρισμοί και στο βάθος… νέα λίστα

Σταθερά τριψήφιος παραμένει καθημερινά πλέον ο αριθμός των θανάτων, με την κυβέρνηση των αρίστων ωσεί παρούσα, έχοντας αναθέσει την έκβαση της τραγωδίας στον αυτόματο πιλότο των εμβολιασμών, σε τροπολογίες «κουρελού» και στη «λίστα Πλεύρη»

Με τις συνολικές απώλειες συμπολιτών μας να πλησιάζουν τις 24.500, και τον καθημερινό αριθμό των θανάτων να παραμένει σε τριψήφια νούμερα, η κυβέρνηση εξακολουθεί να κινείται στον αστερισμό της «ανεύθυνο ανέμελης» επικοινωνίας και της πρακτικής του βλέποντας και κάνοντας.

Τροπολογία «κουρελού»

Φέρνει, λοιπόν, ο κ. Πλεύρης προς ψήφιση στη Βουλή, τροπολογία «κουρελού» με 9 άρθρα για θέματα πανδημίας, στα οποία όμως αποτυπώνονται, η ολιγωρία απέναντι στο φονικό κύμα της πανδημίας, ο σκόπιμος διαχωρισμός εργαζομένων στην Υγεία, αλλά και το ψηφοθηρικό σύνδρομο που διακατέχει την κυβέρνηση σε κάθε παρέμβασή της.

Κατ΄ αρχήν, βγάζει μάτι το γεγονός ότι, δύο χρόνια μετά την εκδήλωση της πανδημίας και αφού χρυσοπλήρωσαν ιδιώτες κλινικάρχες για να προσφέρουν ξενοδοχειακού τύπου περίθαλψη σε ασθενείς που είχαν αναρρώσει, κι αφού χρειάστηκε να οδηγηθούμε στη διάλυση του ΕΣΥ και στους 24.500 νεκρούς, ο κ. Πλεύρης με το άρθρο 2 της εν λόγω τροπολογίας θέτει τώρα τα στρατιωτικά νοσοκομεία και το ΝΙΜΙΤΣ στη διάθεση του ΕΣΥ!! Το βραβείο ολιγωρίας αποστέλλεται στο Μαξίμου!

Εφαρμόζοντας παράλληλα τη δοκιμασμένη τακτική των διαχωρισμών, με την εν λόγω τροπολογία πριμοδοτεί μεν τους συμβασιούχους νοσηλευτές του ΕΣΥ με αυξημένη μοριοδότηση για τις τρεις επόμενες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, δίνει όμως 20 μόρια τον μήνα σε όσους είναι στη δευτεροβάθμια περίθαλψη και μόνον 10 σε όσους υπηρετούν στην πρωτοβάθμια.

Ψηφοθηρία μετά κοροϊδίας

Επιλέγοντας την κυνική τακτική του διαίρει και βασίλευε σε συνδυασμό με την υποβάθμιση των συμβασιούχων νοσηλευτών στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, ο κ. Πλεύρης σηματοδοτεί τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την πρωτοβάθμια περίθαλψη. Κι αυτό σε αντίθεση με τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες την ενίσχυσαν, στηρίχτηκαν σ’ αυτή και τα πήγαν πολύ καλύτερα στη διαχείριση της πανδημίας από την Ελλάδα, η οποία έρχεται τρίτη σε ποσοστά θανάτων λόγω κορονοϊού στην Ε.Ε.

Επίσης, ενώ μοριοδοτεί τους συμβασιούχους νοσηλευτές που προσλήφθηκαν με το ξέσπασμα της πανδημίας, τιμωρεί παράλληλα όσους εργάζονταν στο ΕΣΥ για πέντε ή έξι χρόνια με συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων, δίνοντάς τους τον ίδιο αριθμό μορίων.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ «μεγαλύτερη κοροϊδία και ομηρία δεν μπορούσε να υπάρξει για τους συμβασιούχους των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας, ΕΚΑΒ που έχουν ριχθεί στη μάχη του Υγειονομικού πολέμου και για δύο χρόνια όλοι μαζί μόνιμοι και συμβασιούχοι δεν έχουμε «σηκώσει κεφάλι»» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.

Να σημειωθεί ότι οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι είναι 16.000 και θα λάβουν μέρος σε ένα διαγωνισμό που προβλέπει 4.000 θέσεις μόνιμων υπαλλήλων, ενώ μοριοδότηση δικαιούνται ακόμη και οι εργαζόμενοι του Ιδιωτικού Τομέα που υποτίθεται ότι επιτάχθηκαν χωρίς όμως να νοσηλεύουν περιστατικά κορονοϊού. Εδώ είναι προφανές το ασυγκράτητο πελατειακό ψηφοθηρικό σύνδρομο της κυβέρνησης των αρίστων.

«Λίστα Πλεύρη»: Νέο χρήμα σε κανάλια

Από την άλλη, οι αλλοπρόσαλλοι και τραγικοί χειρισμοί στο πεδίο του καθημερινού υγειονομικού πολέμου μέσα στα νοσοκομεία, αγγίζουν πλέον τα όρια της εγκληματικής διαχείρισης. Από τη μία, μένουν εκτός 7.500 χιλιάδες έμπειροι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν και από την άλλη πληθαίνουν οι καταγγελίες για εξαναγκασμούς γιατρών να επιστρέψουν ενώ νοσούν.

Σύμφωνα με τα διαβόητα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ οι γιατροί οφείλουν να επιστρέψουν την 6η ημέρα νόσησης. Τώρα, εάν το τεστ είναι θετικό, ο υγειονομικός πάλι… επιστρέφει, όπως καταγγέλλει ο σύλλογος εργαζομένων στο Βαρδάκειο και Πρώιο Νοσοκομείο και στις μονάδες του Ά ΠΕΣΥΠ Νοτίου Αιγαίου.

«Δεν μπορούμε να φανταστούμε ποιος νοήμων άνθρωπος προτιμάει να τον περιθάλπει εμβολιασμένος υγειονομικός που νοσεί- έναντι ενός μη εμβολιασμένου υγειονομικού που δεν νοσεί- και κάνει τεστ ακόμη και καθημερινά» αναφέρουν μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Κι ενώ τα προσαρμοσμένα στον εμβολιαστικό μονόδρομο πρωτόκολλα αποδεικνύονται πλέον αναποτελεσματικά έως επικίνδυνα, και τα υποστελεχωμένα νοσοκομεία δεν μπορούν να αποτρέψουν τις καθημερινές εκατόμβες θυμάτων, η κυβέρνηση των αρίστων εν μέσω φονικού κύματος κορονοϊού στις 22/11/21 κατέφυγε εκ νέου σε λίστες (κατά το πρότυπο της λίστα Πέτσα), «σπρώχνοντας» 4.900.000 ευρώ στα κανάλια για να υποστηρίξει το δικό της αφήγημα με σποτάκια και διαφημίσεις υπέρ του εμβολιασμού!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter