Η Finos Film αποχαιρετά το 2023 με ατάκες από κλασικές ελληνικές ταινίες (Video)

Η Finos Film αποχαιρετά το 2023 με ατάκες από κλασικές ελληνικές ταινίες (Video)

Με ένα απολαυστικό βίντεο, σχολιάζοντας μήνα-μήνα το 2023 με ατάκες από διάσημες ελληνικές ταινίες, αποχαιρετά η Finos Film το 2023.

Η ιστορική εταιρεία παραγωγής που χάρισε μοναδικές κινηματογραφικές επιτυχίες στο ελληνικό και όχι μόνο κοινό, για πάρα πολλά χρόνια, αποτίνει φόρο τιμής σε εμβληματικούς καλλιτέχνες που έφυγαν από τη ζωή φέτος, μεταξύ αυτών η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο Σπύρος Φωκάς, η Νόνικα Γαληνέα, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και άλλοι.

«Ξεκινήσαμε αισιόδοξα και ντυθήκαμε αποκριάτικα, τιμήσαμε την ημέρα της γυναίκας, γίναμε οι καλύτεροι πελάτες, προσέξαμε την υγεία μας, ευχηθήκαμε στην μητέρα και στον πατέρα μας, ψηφίσαμε και ξαναψηφίσαμε για ένα καλύτερο αύριο, στέγνωσε το λαρύγγι μας από την κάψα και δροσιστήκαμε με ένα παγωτό, γιορτάσαμε τους νέους μας, ακούσαμε το πρώτο κουδούνι του σχολείου, ταΐσαμε ένα αδέσποτο, τρέξαμε στον μαραθώνιο, ψωνίσαμε, τσουγκρίσαμε και ήπιαμε στην υγειά μας και στην μνήμη όσων έφυγαν. Καλή χρονιά φίλες και φίλοι!» αναφέρει στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ανασκόπηση της Finos Film για το 2023

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter