Η Μαρέβα Μητσοτάκη «ντρίμπλαρε» το άρθρο – κόλαφος του Guardian ποστάροντας… για την Ύδρα

Η Μαρέβα Μητσοτάκη «ντρίμπλαρε» το άρθρο – κόλαφος του Guardian ποστάροντας… για την Ύδρα

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη προσπαθεί με κάθε τρόπο να επικοινωνήσει στην αντιπολίτευση και τους πολίτες το ότι δεν είχε την παραμικρή ιδέα σχετικά με τα όσα συνέβαιναν με την ΕΥΠ και τις παρακολουθήσεις. Παράλληλα, στο Μαξίμου «φωνάζουν» ότι πρέπει άμεσα να «χυθεί» άπλετο «φως» και να δοθούν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση σχετικά με το τι συνέβαινε, ώστε να ανακοπεί η προσπάθεια διασυρμού της χώρας στο εξωτερικό.

Μόνο που οι εκτός Ελλάδας παρατηρητές δεν περίμεναν το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων ώστε να «πλέξουν» λίβελους περί διασυρμού της χώρας, διότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να τους «τροφοδοτεί» επί μία τριετία, δίνοντας συχνά – πυκνά δικαιώματα. Στην τελευταία, χρονικά, περίπτωση, τα ΜΜΕ από το εξωτερικό σκλήρυναν ακόμη περισσότερο την κριτική τους, με το αφιέρωμα της Guardian για το νέο σκάνδαλο «made in Greece» να σημειώνει ότι… φέρνει κάτι από τα χρόνια της χούντας.

Κόλαφος από Guardian: Το σκάνδαλο υποκλοπών στην Ελλάδα παραπέμπει στις ημέρες της στρατιωτικής χούντας

Την ιστοσελίδα του Guardian επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Δεν γνωρίζουμε εάν υπέπεσε στην αντίληψή της η ύπαρξη ενός άρθρου – κόλαφος για τις πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ωστόσο η προσοχή της στράφηκε αλλού.

Όπως φαίνεται και από τη σημερινή της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η κ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη επισκέφθηκε τη σελίδα του Guardian, «ντριμπλάροντας» το άρθρο – κόλαφος για το σκάνδαλο παρακολουθήσεων, με το «μάτι» της να πέφτει στο αφιέρωμα της βρετανικής ιστοσελίδας για την Ύδρα, το οποίο και κοινοποίησε.

Πρόκειται για «ξεδίπλωμα» της παλιάς, καλής τακτικής του «θολώματος» των «νερών», ή περί παντελούς αδιαφορίας σχετικά με τα όσα προσάπτει το ισχυρό βρετανικό Μέσο για την ελληνική κυβέρνηση. Δυστυχώς, όποια εξήγηση από τις δύο κι αν ισχύει, δεν προκαλεί καμία εντύπωση…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter