H Μαρούλα Κασκαβέλη, live το Σάββατο στο βιβλιοκαφέ «Koukoubook»

H Μαρούλα Κασκαβέλη, live το Σάββατο στο βιβλιοκαφέ «Koukoubook»

H Μαρούλα Κασκαβέλη, θα ξεκινήσει τα μουσικά live του ολοκαίνουργιου χώρου που είναι αφιερωμένος στο βιβλίο, το βιβλιοκαφέ «Koukoubook» στην Καλλιθέα.

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 8 μ.μ. , με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, η μουσικός και τραγουδοποιός θα «ταξιδέψει» το κοινό σε μελωδίες αγαπημένες. Η Μαρούλα Κασκαβέλη έχει τραγουδήσει σε Μουσικές Σκηνές, σε Gallery, σε παρουσιάσεις βιβλίων, σε ποιητικές βραδιές, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σε παραστάσεις θεάτρου και χορού, εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα κλπ. Εν καιρώ πανδημίας, διακρίθηκε και βραβεύτηκε για το τραγούδι “ΔΥΟ ΦΙΛΙΑ” ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές. Έχει λάβει μέρος στην παράσταση “ΑΙΝΙΓΜΑ” που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διδασκαλίας Μουσικής βιβλιοθήκης “Λίλιαν Βουδούρη” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και το Φεβρουάριο του 2023 συμμετείχε στην παράσταση “ΤΑΝGO GRECO” στην αίθουσα “ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΡΙΑΝΤΗ” του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Το  βιβλιοκαφέ «Koukoubook» είναι η νέα ενδιαφέρουσα άφιξη στην Καλλιθέα, σε μια περιοχή που χρειαζόταν πολύ ένα ιδιαίτερο βιβλιοπωλείο. Το κτίριο δημιουργήθηκε  τη δεκαετία του ’50 για να στεγάσει ιδιωτικό σχολείο.  Στη συνέχεια το σχολείο έγινε δημόσιο, κατέληξε  φροντιστήριο ξένων γλωσσών και κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του covid έκλεισε. Το ευτύχημα ωστόσο είναι πως ο φωτεινός αυτός χώρος δεν κατέληξε μια ακόμα απρόσωπη πολυκατοικία, αλλά μετατράπηκε σε ψαγμένο βιβλιοπωλείο που παράλληλα προσφέρει καφέ, γλυκίσματα, ξεχωριστές μπύρες, κρασί και προσεγμένα μεζεδάκια.

Στο χώρο κυριαρχεί το απαλό κίτρινο, οι ιδιοκτήτριες του βιβλιοκαφέ, Ελένη και η κόρη της Στέλλα κράτησαν και ανάδειξαν τα παλιά ξύλινα κουφώματα και στην αυλή έβαλαν μυριστικά και  φυτά, που συνηθίζει να βλέπει κανείς στις παλιές καλοφροντισμένες μονοκατοικίες. Γιασεμιά, βασιλικοί και ένα σωρό ακόμα πρασινάδες δροσίζουν τους θαμώνες που μπορούν να απολαύσουν το καφεδάκι τους στη φιλόξενη αυλή του Koukoubook.

Παράλληλα, στο Koukoubook μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα δωράκια για μικρούς και μεγάλους, γραφική ύλη, ημερολόγια – και φυσικά – πολλά, πάρα πολλά βιβλία!

Info      

Βιβλιοκαφέ Koukoubook

Αγνώστου Στρατιώτη 34, Καλλιθέα

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές 8:00-22:00

                                   Σαββατοκύριακα 10:00-22:00

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter