Η Νέα Δημοκρατία «αδειάζει» και με σποτάκι τα ψέματα Σκέρτσου για το Γενικό Λογιστήριο

Η Νέα Δημοκρατία «αδειάζει» και με σποτάκι τα ψέματα Σκέρτσου για το Γενικό Λογιστήριο

Στην πλέον απόλυτη διάψευση του κυβερνητικού εκπροσώπου Άκη Σκέρτσου που όλες τις προηγούμενες ημέρες περιέφερε ένα «χαρτί» με τη δήθεν κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, που δημοσίευσε τηλεοπτικό σποτ με την υποκριτική έκκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να υποβάλλουν τα κόμματα τα προγράμματά τους σε κάποιον επίσημο φορέα.

Από την περασμένη Δευτέρα το documentonews.gr να έχει εκθέσει Μέγαρο Μαξίμου και Άκη Σκέρτσο για τον ψευδή ισχυρισμό του πως έχει στα χέρια του έγγραφο κοστολόγησης του προγράμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Άδειασμα ήρθε και από τον ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη, που σε ανακοίνωσή του δεν ανέφερε πουθενά το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Το αυτό επιβεβαίωσε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο debate, όταν ζητούσε να υποβάλλουν όλα τα κόμματα τα προγράμματά τους στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Βέβαια, όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Άκης Σκέρτσος παρέμεινε αμετανόητος, αφού επέμεινε στους ισχυρισμούς του ακόμα και την Πέμπτη κατά την ενημέρωση πολιτικών συντακτών.

Αφού λοιπόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τα γαλάζια στελέχη επιδόθηκαν σε μία εκστρατεία κατασυκοφάντησης για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τα δήθεν 83 δισ. ευρώ που λένε πως κοστίζει, τώρα η Νέα Δημοκρατία δημοσίευσε τηλεοπτικό σποτ με το οποίο ζητάει ακριβώς αυτό που υποτίθεται είχε στα χέρια της.

«Ο κ. Τσίπρας επιμένει, χωρίς να παρουσιάζει οικονομικά στοιχεία, ότι το πρόγραμμά του κοστίζει 22 δισ. ευρώ και όχι 83 δισ. ευρώ. Γιατί λοιπόν δεν ζητάει να γίνει η κοστολόγηση από κάποιον επίσημο φορέα; Τι φοβάται;» αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο του σποτ, σε ένα ρεσιτάλ πρόκλησης και υποκρισίας.

Δηλαδή, όλες τις προηγούμενες ημέρες, κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπουργοί και απερχόμενος πρωθυπουργός επικαλούνταν «κοστολόγηση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους» για να κατηγορήσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους και το πρόγραμμά τους, και αφού πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη, τώρα ζητούν αυτό που δήθεν επικαλούνταν.

Η υποκρισία έχει τα όριά της. Ο Μητσοτάκης, όχι.

Διαβάστε επίσης:

PEGA και Γενικό Λογιστήριο διαλύουν την αξιοπιστία Μητσοτάκη

Δεν μπορεί να μείνει στη θέση του ο Σκέρτσος των ψεμάτων και της προπαγάνδας

Αποκάλυψη: Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους διαψεύδει την κυβέρνηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter