Η Πέρκα δηλώνει περήφανη για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Η Πέρκα δηλώνει περήφανη για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Δεν φύγαμε γιατί ηττηθήκαμε, φύγαμε γιατί ηττάται η Αριστερά μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ» ήταν το πρώτο σχόλιο της Πέτη Πέρκα, στο περιστύλιο της Βουλής, μετά την αποχώρηση 9 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το κόμμα. Παράλληλα, δήλωσε περήφανη για τις αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και επί της οσίας επιβεβαίωσε τα περί σχηματισμού Κ.Ο.

Όπως ανέφερε, «Ο ΣΥΡΙΖΑ μετακινήθηκε και όχι εμείς. Εμείς το συναρπαστικό ταξίδι στην ανανεωτική Αριστερά το συνεχίζουμε, απ΄ότι φαίνεται και από τις σημερινές εξελίξεις».

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Και αν θέλω κάτι να πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανη για τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά χιλιάδες φεύγουν από τη βάση γιατί πραγματικά δεν θέλουν να χάνουν την αξιοπρέπειά τους σε ένα κόμμα το οποίο δουλέψαν πολλές δεκαετίες και έδωσαν πολλά από τη ζωή τους και το οποίο όμως πια φεύγει και διαρρηγνύει τις σχέσεις του με την Αριστερά».

Σε ερώτηση εάν θα σχηματίσουν κοινοβουλευτική Ομάδα, απάντησε ότι «Είναι νωρίς. Προφανώς θα συγκροτηθεί ΚΟ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι για αυτό, είναι όλα σε εξέλιξη».

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter