Η πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ Κλοντίν Γκέι απαντά στις κατηγορίες εναντίον της

Η πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ Κλοντίν Γκέι απαντά στις κατηγορίες εναντίον της

Για «έναν ευρύ πόλεμο που μαίνεται εναντίον της πίστης στους πυλώνες της Αμερικανικής κοινωνίας», ένα μικρό μέρος του οποίου αποτελεί η επίθεση εναντίον της που την οδήγησε να παραιτηθεί από την θέση της προέδρου του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ κάνει λόγο σε άρθρο της στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, η πρώτη Μαύρη πρόεδρος του περιλάλητου Πανεπιστημίου, Κλοντίν Γκέι.

Δείτε επίσης: Παραιτήθηκε η πρόεδρος του Χάρβαρντ μετά από κατηγορίες για αντισημιτικά σχόλια

Σύμφωνα με την ίδια, η υπόθεση που στήθηκε σχετικά με την υποτιθέμενη ανεκτική στάση σχετικά με τον αντισημιτισμό, της ιδίας και του Πανεπιστημίου που προήδρευε μέχρι πρότινος, αποτελεί μια «καλοστημένη παγίδα». Η πολιτική επιστήμονας που κατείχε το πόστο της προέδρου του Harvard μέχρι πρότινος, παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη, όμως την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε ότι θεωρεί πως «η καμπάνια εναντίον μου ήταν κάτι περισσότερο από ένα πανεπιστήμιο ή μια ηγέτιδα». Όπως συμπλήρωσε: «Οι θεσμοί κάθε τύπους που έχουν την εμπιστοσύνη των πολιτών – από τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, μέχρι τα μέσα ενημέρωσης- θα συνεχίσουν να είναι θύματα συντονισμένων προσπαθειών για την υπονόμευση της φερεγγυότητας και την καταστροφή της αξιοπιστίας των ηγεσιών τους».

Μεταξύ άλλων σχολιάζοντας την συντονισμένη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα εναντίον της, η οποία έφτασε στο σημείο να την κατηγορήσει για λογοκλοπή σχετικά με το διδακτορικό της, η Γκέι, υποστήριξε ότι η εργασία της δεν ήταν προϊόν λογοκλοπής αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κατηγορία είναι στημένη. Σε αυτό εξάλλου κατατείνουν και οι διάφορες μαρτυρίες των πανεπιστημιακών των οποίων υποτίθεται ότι «έκλεψε» η πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ, οι οποίοι υποστήριξαν πως οι κατηγορίες για λογοκλοπή του έργου τους είναι υπερβολικές, αφού όπως ανέφεραν οι παραπομπές στο έργο τους

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter