H Σοφία Νικολάου συνεχίζει να τα βάζει με το ΣΔΟΕ με αφορισμούς και δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα

H Σοφία Νικολάου συνεχίζει να τα βάζει με το ΣΔΟΕ με αφορισμούς και δεν λέει κουβέντα για την ταμπακιέρα

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα επιχειρεί για ακόμη μια φορά η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, σχετικά με το πόρισμα «φωτιά» για τις απευθείας αναθέσεις της από τις οποίες φέρεται να ζημιώθηκε το Δημόσιο με 2 εκατ. ευρώ.

Δείτε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η κ. Νικολάου εξακολουθεί να τα βάζει με το ΣΔΟΕ με αφορισμούς κάνοντας λόγο για «ψέμματα του πορίσματος του ΣΔΟΕ», δίχως όμως να λέει κουβέντα για την «ταμπακιέρα». Ότι δηλαδή εταιρείες που ιδρύθηκαν λίγες μέρες πριν πάρουν τα έργα με την υπογραφή της η τροποποίησαν το καταστατικό τους αφότου πήραν τη δουλειά (παγκόσμια πρωτοτυπία), πουλούσαν τα ίδια υλικά και υπηρεσίες ακόμη και τέσσερις φορές πιο πάνω σε σχέση με άλλους φορείς του Δημοσίου. Όπως επίσης δεν λέει κουβέντα για τις εταιρείες που όπως αποδείχτηκε από τις εφόδους του ΣΔΟΕ ουδέποτε είχαν λειτουργήσει στις διευθύνσεις που δήλωναν.

Η κα Νικολάου με την ανάρτησή της προσπαθεί να δημιουργήσει μια εικόνα ότι δήθεν αδικείται, μετά το «άδειασμα» από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο που όχι μόνο δεν την κάλυψε, αλλά άφησε και ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης την έχει ανακοινώσει από τον περασμένο Ιούνιο.

Επίσης στην ανάρτησή της η κα Νικολάου δημοσιεύει έγγραφα από τις απευθείας αναθέσεις με τις εταιρείες. Είναι ερώτημα από που είναι τα έγγραφα που τα δημοσιεύει, καθώς εάν έχει πάρει σπίτι της έγγραφα του Δημοσίου τότε αυτό συνιστά εκτός των άλλων και ποινικό αδίκημα.

Δείτε επίσης: Η Νικολάου ομολογεί ότι έφυγε και πήρε μαζί της έγγραφα του Δημοσίου

Σε κάθε περίπτωση η κα Νικολάου θα πρέπει να εξηγήσει με ποια κριτήρια επέλεξε τις συγκεκριμένες εταιρείες, τι εγγυήσεις τις παρείχαν, καθώς επίσης και γιατί τους έδωσε τα έργα σε τιμές τετραπλάσιες από τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα. Τα άλλα είναι αφορισμοί και προσπάθεια θυματοποίησης.

Δείτε επίσης: Σοφία Νικολάου: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς…

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Νικολάου:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter