Η Νικολάου ομολογεί ότι έφυγε και πήρε μαζί της έγγραφα του Δημοσίου

Η Νικολάου ομολογεί ότι έφυγε και πήρε μαζί της έγγραφα του Δημοσίου

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε σε δηλώσεις της πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου. Σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για όσα καταλογίζονται στην πορισματική αναφορά του ΣΔΟΕ που αποκάλυψε το Documento, η κ. Νικολάου τόνισε μεταξύ άλλων πως όλες οι διαδικασίες έγιναν «νόμιμα και ξεκάθαρα» και ότι έχει στα χέρια της όλο το φάκελο των προμηθειών ο οποίος είναι και στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

Δείτε επίσης: Πόρισμα του ΣΔΟΕ επιβεβαιώνει ότι έφαγαν €2 εκατ. με αναθέσεις της Νικολάου

Με απλά λόγια η κ. Νικολάου ομολόγησε ότι αν και έφυγε από τη θέση της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής εντούτοις πήρε μαζί της υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούσαν σε κρατικές προμήθειες.

Δείτε επίσης: Μισόλογα αντί απαντήσεων από τη Νικολάου μετά την αποκάλυψη του Documento για τις απευθείας αναθέσεις (Video)

Σαν να λέμε δηλαδή ότι ο επόμενος υπουργός Οικονομικών να πάρει μαζί του υπηρεσιακά έγγραφα που να αφορούν συμβάσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Είναι νέα ήθη και έθιμα αριστείας αυτά ή μήπως η κ. Νικολάου άθελά της ομολόγησε ότι έχει στην κατοχή της υπηρεσιακά έγγραφα που δεν θα πρεπε;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter