Η ΣΟΥΡΩΤΗ στηρίζει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

Η ΣΟΥΡΩΤΗ στηρίζει την Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη

Η ΣΟΥΡΩΤΗ στηρίζει εμπράκτως την προσπάθεια της_x000D_
Άννας Κορακάκη, της μοναδικής Ελληνίδας αθλήτριας στην ιστορία των Ελληνικών_x000D_
Ολυμπιακών Ομάδων, που κατέκτησε δύο μετάλλια στην ίδια διοργάνωση Ολυμπιακών_x000D_
Αγώνων. 

Μέσα από τη συγκεκριμένη χορηγία, η ΣΟΥΡΩΤΗ γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της Κορακάκη να πετύχει νέους στόχους, μεταξύ των οποίων το Χρυσό Μετάλλιο στην Ολυμπιάδα το 2020, αλλά και διακρίσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις. Με αυτή τη χορηγία η Ολυμπιονίκης θα έχει τη δυνατότητα να καλύψει διάφορα έξοδα για μια ολοκληρωμένη αγωνιστική προετοιμασία.

Για την πρωτοβουλία αυτή της ΣΟΥΡΩΤΗ, μίλησε σχετικά η κυρία Αναστασία Μουστάκα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ & Πωλήσεων, η οποία δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η ΣΟΥΡΩΤΗ, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία με ιστορία 100 χρόνων, έχει θέσει ως προτεραιότητα κατά την εταιρική της δραστηριότητα, το πλάνο δράσης τόσο της ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού όσο και της κοινωνικής υπευθυνότητας. Αυτό το αποδεικνύει στην πράξη στηρίζοντας τον ελληνικό αθλητισμό σε πολλά επίπεδα, σε λαοφιλή αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο μέσω της χορηγίας της Super League, αλλά και σε λιγότερο γνωστά αθλήματα και την υποστήριξη αθλητών». Και συμπληρώνει: «Στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεων κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας, οι οποίες ενισχύονται περαιτέρω μετά την πρόσφατη εξαγορά της από τον Όμιλο Σαββίδη, δείχνουμε εμπράκτως την υποστήριξή μας στην Ολυμπιονίκη, Άννα Κορακάκη. Όλοι είμαστε υπερήφανοι για τις τεράστιες επιτυχίες της Άννας, μιας αθλήτριας μεγάλης και γνωστής για το ήθος της, και ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην προσπάθεια επίτευξης των μελλοντικών της αγωνιστικών στόχων. Η ΣΟΥΡΩΤΗ θα είναι δίπλα της προσφέροντας τη δύναμη για να κατακτήσει το επόμενο βήμα»

Η Άννα Κορακάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στις 8 Απριλίου του 1996 και είναι αθλήτρια του Ωρίωνα Θεσσαλονίκης. Προπονείται και αγωνίζεται στο άθλημα της σκοποβολής από την ηλικία των 12 ετών υπό την προπονητική καθοδήγηση του Τάσου Κορακάκη.

Μυστικά & Documento

10/12/2023, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter