Ηλιόπουλος: Άλλη μια… πρωτιά του Περδικάρη και της ενημέρωσης 108

Ηλιόπουλος: Άλλη μια… πρωτιά του Περδικάρη και της ενημέρωσης 108

Με μια σκωπτική ανάρτηση σχολίασε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος τη σιωπή του επικεφαλής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, Αιμίλιου Περδικάρη σχετικά με τα δημοσίευμα που κάνουν λόγο ότι εργάζεται ινκόγκνιτο στην εφημερίδα, «Manifesto».

Διαβάστε επίσης: «Δημοκρατία»: Ο Περδικάρης γράφει στο «Manifesto» ως «Μάρκος Παλαιολόγος» – «Δεν απαντώ» είπε στο Documento

Μάλιστα, σχολίασε και την άρνηση του επικεφαλής του ΑΠΕ να απαντήσει σε δημοσιογράφο του Documento στο πλαίσιο του ρεπορτάζ: «Η άρνηση απάντησης σε δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ αποτελεί άλλη μια πρωτιά του Αιμίλιου Περδικάρη και της ενημέρωσης 108» σημειώνει ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

«Φανταζόμαστε πως ο Πρόεδρος του ΑΠΕ θα διαψεύσει δημόσια και ξεκάθαρα το δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία” πως γράφει ως «Μάρκος Παλαιολόγος» στην εφημερίδα Manifesto. Η σιωπή δεν είναι απάντηση.

Η άρνηση απάντησης σε δημοσιογράφους που κάνουν ρεπορτάζ αποτελεί άλλη μια πρωτιά του Αιμίλιου Περδικάρη και της ενημέρωσης 108»

Διαβάστε επίσης:

Πυρ ομαδόν κατά Περδικάρη από συντάκτες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων

Κύριε Περδικάρη, λάβατε δελτίο Τύπου ή ανακοίνωση από τον Άκη Σκέρτσο;

Επιστολή ΕΣΗΕΑ σε Περδικάρη μετά την καταγγελία Documento: Ζητά επανόρθωση γιατί «η συγκεκριμένη πρακτική επαναλαμβάνεται»

Ο Περδικάρης παραδέχτηκε ενώπιον της ΕΣΗΕΑ την αντιδεοντολογική συμπεριφορά κατά του Documento

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter