Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο αστυνομικός – προαγωγός και ο πατέρας της 18χρονης – Μέλη φεμινιστικών οργανώσεων στα δικαστήρια (Photos)

Ηλιούπολη: Στην ανακρίτρια ο αστυνομικός – προαγωγός και ο πατέρας της 18χρονης – Μέλη φεμινιστικών οργανώσεων στα δικαστήρια (Photos)

Ενώπιον της ανακρίτριας βρίσκονται από τις 8:15 το πρωί της Τρίτης ο 39χρονος αστυνομικός και ο πατέρας της 18χρονης κοπέλας που έζησε τη φρίκη στην Ηλιουπολη. Την ίδια ώρα, μέλη φεμινιστικών οργανώσεων πραγματοποιούν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια.

Δείτε επίσης: Ηλιούπολη: Σεξιστικές και ομοφοβικές αναρτήσεις του αστυνομικού – προαγωγού που δεν… προβλημάτισαν κανέναν (Photos)

Ο αστυνομικός που είχε τεθεί σε αργία, κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτη την 18χρονη και την εξέδιδε ενώ φέρεται κατά το παρελθόν να είχε εμπλακεί και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, όπως δήλωσε η δικηγόρος της νεαρής κοπέλας, Αντωνία Λεγάκη.

Η δικηγόρος, έκανε λόγο επίσης και για άλλους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που δεν έχουν συλληφθεί, αλλά όπως λέει έχουν κατονομαστεί από την 18χρονη κατά την κατάθεσή της.

Παράλληλα ο πατέρας της 18χρονης κατηγορείται πως τη βίαζε από την ηλικία των 11.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά 14 αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος, ενώ οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης εναντίον τρίτου προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση, το οποίο φαίνεται να ήταν συνεργός του αστυνομικού που με την βία, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, την εξέδιδε.

Στην ποινική δίωξη περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατηγορίες για :

– Εμπορία ανθρώπου κατ´επάγγελμα

– Εμπορία ανθρώπου στρεφόμενη κατά ανηλίκου

– Βιασμός κατ’εξακολούθηση

– Κατάχρηση σε ασέλγεια

– Γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών με ανηλίκους

– Ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη

– Ενδοοικογενειακή απειλή

– Διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

– Παράνομη οπλοφορία

– Παράνομη οπλοχρησία

– Παράνομη οπλοκατοχή

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter