ΗΠΑ: Σκότωσε τα ανίψια της και έκρυβε για μήνες τις σορούς στο αυτοκίνητό της

ΗΠΑ: Σκότωσε τα ανίψια της και έκρυβε για μήνες τις σορούς στο αυτοκίνητό της

Μια Αμερικανίδα κυκλοφορούσε επί μήνες έχοντας κρυμμένα στο αυτοκίνητό της τα πτώματα των δύο μικρών ανιψιών της και συνελήφθη στη Βαλτιμόρη, όταν αστυνομικοί έκαναν τη μακάβρια ανακάλυψη κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου τροχονομικού ελέγχου.

Η Νικόλ Τζόνσον, 33 ετών, κατηγορείται για «κακομεταχείριση που οδήγησε στον θάνατο» τα δύο παιδιά, ένα κοριτσάκι 7 ετών και ένα αγοράκι 5 ετών, ανέφερε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Baltimore Sun, η γυναίκα έβαλε το πτώμα του κοριτσιού μέσα σε μια βαλίτσα, την οποία τοποθέτησε στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της, τον Μάιο του 2020. Συνέχισε να κυκλοφορεί κανονικά με το όχημα και έναν χρόνο αργότερα τοποθέτησε μέσα και το νεκρό ανιψιό της, τυλιγμένο σε πλαστικές σακούλες.

Το βράδυ της Τετάρτης αστυνομικοί την σταμάτησαν λόγω υπερβολικής ταχύτητας και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα νόμιμα έγγραφα για να το οδηγεί. Στον αστυνομικό που την ενημέρωσε ότι το όχημα της θα μεταφερόταν σε μάντρα αυτοκινήτων, εκείνη απάντησε: «Το ίδιο μου κάνει, δεν θα είμαι εδώ σε πέντε ημέρες» και «Θα ντεμπουτάρω στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων».

Η γυναίκα είχε αναλάβει τα δύο παιδιά το 2019, όταν της τα εμπιστεύτηκε η αδελφή της. Στην ανάκρισή της υποστήριξε ότι η ανιψιά της πέθανε όταν το κεφάλι της χτύπησε στο πάτωμα, ενώ την ξυλοκοπούσε. Δεν έδωσε όμως καμία εξήγησε για τον θάνατο του 5χρονου ανιψιού της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter